U15 Eger-Jászberény

NBII. u15 bajnoki Eger É-i  műfű 10ó00

 

Eger SE u15(04) – Jászberény 3:1 (3:0)

gól: Bozó K (2), Szabó K (1)

 

Nagy D

Petz P – Hammer B – Bukucs G – Szabó K

Krinszki B – Laki B – Bársony L

Terjék D – Bozó K – Rácz D

 

Mivel ma játszunk meccset az NBII -ben és a Hmi bajnokságban is ezért nem cseréltem hogy mindenki maximális játékidőt tölthessen a pályán.

A Jászberény ellen végre nagyon motiváltan megfelelően gyorsan játszottunk végig letámadva az ellenfelet amivel meg leptük az ellenfelet. Végre hátul nem dobtunk nagy hibát ezért egyértelmű volt hogy a vezetésünk után megnyerjük a meccset.Csere nélkül!

A védelmünk most állt össze először úgy hogy  ahogy szeretném,még edzésen sem volt együtt a négy védő egyszerre.

A fejjátékunk hátul még mindig nem megfelelő.

A három belső középpályás sokat futott sok párharcot nyert, jól kombinált előre, a bátrabb előre cselekkel lehetünk még eredményesebbek,sokszínűbbek. Elől szerencsére a mérkőzés elején kihasználtunk három lehetőséget ami megadta az önbizalmat lendületet. Sok szép akciót vezettünk a széleken gyorsak voltunk a 2v1 szituációt végre jól oldottuk meg ezért kerültünk sokat a védők mögé. Még nagyon sok helyzetet lehetett volna gólra váltani ha a kapu előtt jól döntünk. Ezt kell gyakorolni.

Jó volt nézni ma a csapatot, a csapat játékát.

Szinte mindenki jól játszott, a négy védő stabil volt a 3 középpályás kreatív volt Laki B a rengeteg párharc nyeréssel emelkedett ki, míg Bársony- Krinszki a jó indításokkal, a baloldalon RáczD-SzabóK tarthatatlan volt ma. Bozó K -t ma sem tudták tartani alázatos gólveszélyes volt segített a védekezésben is!

Gratulálok a srácoknak. Van végre honnan kiindulni!

Vélemény, hozzászólás?