U11 lány – Hibátlan mérleg Hatvanban


Első helyről várja utolsó bajnoki meccsét az Eger SE U11-es lány futsal csapata! A mai nap a lányok 4 mérkőzést játszottak le, hibátlan mérleggel: mind a 4 meccsüket megnyerték. Január 19.-én vár rájuk az utolsó bajnoki meccs Aszódon a gödöllői csapat ellen 11 órától. Az eredménytől függetlenül futsal döntőt játszanak majd február 17.-én!

A csapat tagjai: Bíró Petra, Fodor Hanna, Nagy Dina, Jakab Zsófia, Szabó Kata, Pifku Noémi

A mérkőzésekről Paranai Enikő vezetőedző és csapatunk játékosa, Jakab Zsófia nyilatkozott.


Paranai Enikő

vezetőedző:

Örülök, hogy a Lányok minden mérkőzésüket megnyerték! Külön öröm számomra, hogy két új lány is debütálhatott a csapatban: Fodor Hanna és Bíró Petra személyében, akik remekül helytálltak. Végig küzdöttek, kitartóak voltak a lányok és ez látszik is a rúgott gólok számaiban is. Kiemelném Jakab Zsófiát, aki 4 mérkőzésen!!! 20 gólt szerzett, de természetesen a többiek is hozzájárultak gólokkal, gólpasszokkal az eredményekhez.

Jakab Zsófia

Eger SE U11 lány csapat játékosa:

Már a buszon nagyon jó a hangulat mérkőzésre menet. Csapatunk összetart még a nehezebb meccseken is. Örülök, hogy a gólokkal elismerést vívhatunk ki a Egernek, a csapatunknak. Enikő, az edzőnk minden helyzetben segít, támogat bennünket. A meccseken meg tudtam mutatni, hogy mire vagyok képes a fociban. Ha pályán vagyok mindent beleadok a játékba. Ilyen jó csapattársakat kívánok minden sportolónak.

Mérkőzés jegyzőkönyv (FC Hatvan “B”-Eger SE)

Mérkőzés jegyzőkönyv (FC Hatvan “Szent István”-Eger SE)

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-FC Hatvan”A”)

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-FC Hatvan “Alközpont)


 

Vélemény, hozzászólás?