U14 – Győzelem az első felkészülési mérkőzésen


Eger SE 6 — 4 Miskolc Népkert Volán SE U15

Gólszerzők: Bóta (3), Kalocsány (2), Berecz
Összeállítás:
S.Nagy, Nagy – Révész – Kovács (U13) – Bakondi, Grassi (U12) – Kalocsány – Briz (U13), Varga – Berecz – Bóta
Tartalékok: Kósa, Stefán, Koós, Molnár (U13), Szabó
Sérültek: Jordán, Paizs, Halász, Németh (U13), Czipó (U13)
Igazoltan hiányzott: Káli

Szakál Csaba

vezetőedző:

Idei első felkészülési mérkőzésünkön az U15-ös Miskolc Népkert Volán SE volt az ellenfelünk.
Igazán harcos, kemény és magas iramú összecsapás volt.
Csapatunkban próbajátékos is szerephez jutott Szabó Tamás személyében, aki az Ózdi FC meghatározó játékosa. Emellett az U13-as korosztályunkból három, az U12-es csapatból pedig egy játékost teszteltünk, mivel rövid időn belül szeretnénk kialakítani a végleges játékoskeretet, aki neki fog vágni a tavaszi szezonnak és reményeink szerint kiharcolja az NB I-es tagságot.
Teljes mértékben a felkészülésünket szolgálta az összecsapás. Öten kisebb-nagyobb sérülés miatt nem tudtak a rendelkezésemre állni. Bízom benne, hogy minél előbb felépülnek és teljes értékű munkát tudnak végezni.
Illetve egy játékos igazoltan hiányzott, tehát azt abszolút nem mondhatni, hogy teljes kerettel álltunk volna fel.
Ellenfelünk egy, két, illetve volt akinél három évvel is idősebbek voltak. Nagyon masszív, agresszív és fizikálisan nagyon erős borsodiak négy találatukból kettőt szögletből szereztek, egyet átlövésből, utolsó találatukat pedig egy hátul elcselezett labdát követően, üres kapura gurítottak be. Ezt leszámítva talán még három távoli kísérletet jegyezhettünk fel részükről. Ami pozitívum, hogy nem tudtak “komoly” helyzetet kidolgozni ellenünk. A pontrúgások után kapott gólokért nem tudom hibáztatni a srácokat, hiszen hatalmas légi fölényben voltak a kapu előtt a Miskolciak. A jövőre nézve ki fogunk dolgozni erre is valamit, hogy hatékonyabban hárítsuk el az esetleges veszélyt a nálunk magasabb, testileg erősebb csapatok ellen.
A mi játékunkról röviden annyit, ha jobban összpontosítunk a kidolgozott helyzeteknél, befejezéseknél, akkor akár sok gólos győzelem is lehetett volna a végeredmény.
Játékban és hozzá állasban is nagy gratuláció a fiúknak,  megyünk tovább a megkezdett úton!
Gratulálunk a Miskolc Népkertnek! Köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat!
További sok sikert nekik a bajnokságban!

Vélemény, hozzászólás?