U15 – Hétvégi futsal mérkőzések

 


Vasárnap U15 futsal csapatunk a gyöngyösi fordulón szerepelt, sajnos ez a hétvége nem a várakozásoknak megfelelően végződött.


Jászberény SC – Eger SE u15(04-05)  1:0
Plútó SE – Eger SE u15(04-05) 6:0

Csapat: Balázs Máté – Laki Bence -Krinszki Benedek – Török Jonatán -Major Bence – Koós Marcell – Mészáros Hunor – Kovács Ábel


Székely Károly

vezetőedző:

Csapatunkban csak Balázs M. kapusunk és Major B. volt csak u15(04)-ös a többiek mind fiatalabbak 2005 -ös születésűek voltak. Az első mérkőzésen ügyesen labdabirtoklási fölényben sokat támadva játszottunk de a kapu elé érve elfogyott az erő nem tudtunk sok-sok akcióból gólt lőni ezért kikaptunk. A Plútó ellen Laki B. sérüléséig nagyon fegyelmezetten jól védekezve játszottunk a kimondottan jó játékosokból álló ellenfél ellen. A mérkőzést végül megérdemelten nyerte az ellenfél a végig jó iramú színvonalas meccsen, jól használták ki testi erejüket technikájukat érvényesítve. Kapusunk Balázs M. jól védett mindkét meccsen, Laki B hosszú sérülés után lépett pályára ismét amíg pályán volt nagyon jól határozottan játszott, tetszett Krinszki B. kombinatív játéka és meglepetésre  Kovács Ábel nagyon bátran taktikusan ügyesen játszott a nagyok ellen. Csak gólt nem sikerült lőni ami egy kicsit elkeserít, pedig rengeteg helyzetünk volt mindkét csapat ellen, de rendre rossz rúgótechnikát, megoldásokat választottunk.

Vélemény, hozzászólás?