NB III. – Vasárnap az utolsó fordulóban a Putnok FC csapatát fogadjuk


Hétvégén elérkeztünk a bajnokság utolsó fordulójához. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban ezúttal a Putnok FC csapatát fogadjuk vasárnap, 17.30 órától. Ellenfelünk a tabella első felében a 6. helyet foglalja el jelenleg. Az előző hétvégén hazai pályán futottak bele egy kiütéses vereségbe, 7-1 arányban maradtak alul a Füzesgyarmati SK csapatával szemben. Csapatunk sem büszkélkedhet az előző heti mérkőzéssel, mivel az SBTC vendégeként szenvedtünk vereséget 3-0-ra. Az őszi mérkőzésen, Putnokon 2-0-ra győzött a hazai csapat.


Örömteli apropója van a hétvégének, mivel két utánpótlás csapatunk is a mérkőzés előtt veheti át a bajnoki aranyérmeket.

U14 csapatunk, Szakál Csaba vezetőedző irányításával pontveszteség nélkül nyerte meg az NB II. Közép-Keleti csoportját, ezzel jogot szerezve, hogy osztályzó mérkőzést játsszon az NB I-be jutásért.

Szintén aranyéremnek örülhetnek U15-ös játékosaink is akik, a Heves megyei bajnokságot nyerték meg Székely Károly vezetőedzővel. A mérkőzések folyamán ez a csapat is csupán két pontot vesztett.

Az érmeket Rozsnaki István, az MLSZ Heves Megyei Társadalmi Elnökségének Tagja adja át a szövetség részéről.

Mindkét csapatnak gratulálunk és további sok sikert kívánunk!


Visszatérve az NB III-as mérkőzésre, megkérdeztük Vitányi László vezetőedzőt, hogy mit vár az utolsó mérkőzéstől:


Vasárnap az utolsó bajnokit is lejátszuk ebben a szezonban. Természetesen győzelemmel szeretnénk búcsúzni lelkes közönségünktől. Antal, Farkas, Árvai sérülés miatt, míg Gresó eltiltás miatt biztosan nem játszik. Több olyan játékos is szerepet kaphat, aki az idényben kevesebb lehetőséghez jutott. A mérkőzés előtt a parádésan menetelő két csapatunkat köszöntjük, hiszen az U14 és az U15-ös együttes is bajnokságot nyert.



Vélemény, hozzászólás?