Bemutatkozás az NB III-ban: Molnár András Máté


Következő, az NB III-ban bemutatkozott játékosunk Molnár András Máté, aki a Sényő-CARNIFEX FC ellen játszotta első mérkőzését.


Kérlek mutasd be milyen állomásokon keresztül jutottál el az NB III-as csapatba? 

– Egerben kezdtem pályafutásomat még 2008-ban Székely Karcsi bácsi kezei alatt. Az évek alatt lépkedtem az utánpótlás lépcsőfokán és 2 évvel ezelőtt sikerült bemutatkoznom a felnőtt csapatban. A tavalyi szezonban már többször is kaptam bizalmat a felnőttek között.

Hogyan élted meg az első NB III-as mérkőzést? 

– Első alkalommal utazhattam kerettagként a Sényő elleni mérkőzésre. A meccs hajrájában meg is kaptam a lehetőséget edzőmtől. Hatalmas élmény volt pályára lépni és belülről megélni Antal Zsolti gólját, amivel megnyertük a mérkőzést.

Molnár András Mátéról természetesen megkérdeztük Vitányi László szakmai igazgatót, az NB III-as csapatunk vezetőedzőjét is, hogy pár szóban mutassa be a játékost.

– Andris egy több poszton bevethető labdarúgó. Gyors döntéseket is képez hozni és tekintettel arra, hogy a megyei első osztályú csapatunk meghatározó tagja – már rutin is van a háta mögött. Örömteli, hogy a pálya szélén és a kapu előtt is feltalálja magát. Fontos lenne, hogy taktikailag még tovább fejlődjön és a támadó harmadban pontosabb megoldásokkal fejezzen be egy-egy támadást. Ha töretlenül fejlődik, akkor hosszú évekig szerepelhet a magyar harmadik vonalban.


Köszönjük a válaszokat András, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!


A képre kattintva megtekinthető a részletes játékos adatlap


 

Vélemény, hozzászólás?