U14 – Vereség Kisvárdán az osztályozó mérkőzés visszavágóján


Várda Labdarúgó Akadémia – Eger SE 7-0 (4-0)

U14 – Osztályozó mérkőzés – 2. forduló

Eger, 2019. június 15.


Sajnos nem sikerült megfordítani a párharcot az osztályozó mérkőzés visszavágóján. Csapatunk Kisvárdán a Várkerti Stadionban 4-0-s félidő után, 7-0-s vereséget szenvedett a Várda Labdarúgó Akadémiától. Így 9-0-s összesítéssel a kisvárdai csapat jutott tovább az osztályozó következő fordulójába.


Szakál Csaba

vezetőedző:

Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan, mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd.

Nagyon büszke vagyok rátok!

Közép-Kelet bajnokai vagytok! Ezt ne felejtsétek el!

Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk ebben a szezonban és annak főleg, hogy ti vagytok a játékosaim.

Egytől egyig remek srácok vagytok.

Gyermek kortól eljutni egy profi szerződéshez rengeteg munkát igényel. Nagyon nagy odaadás, akarat, elszántság, kitartó felkészülés és hit szükséges ahhoz, hogy eljussatok a kitűzött célig.

Nem ez az osztályozó mérkőzés fogja meghatározni, hogy ki hova fog jutni.

Végül, de nem utolsó sorban még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek, aki a hazai mérkőzésen kilátogatott és visszahozta a focihangulatot a Szentmarjay Tibor Stadionba. Illetve a szülőknek is, akik az egész szezon során kísérték és buzdították a csapatot.

Nincs más hátra, minthogy gratuláljak a Kisvárda Master Good csapatának a továbbjutáshoz!

További sok sikert nekik!

Hajrá Eger!


Mérkőzés jegyzőkönyv


 

Vélemény, hozzászólás?