NB III. – Magabiztos győzelem a felkészülési mérkőzésen


Eger SE – Lőrinci VSC 5-0 (2-0)

Felkészülési mérkőzés

Eger, 2019.07.20.


Eger SE:

Varga H. – Farkas K., Valkay R., Bagdán G., Csiki N., Titkó K., Kis G., Benke N., Lőrincz P., Árvai Á., Stampf A.

Cserék: Málik M., Sándor B., Vajda Á., Kovács D., Révész A., Csorba A., Haász B., Fónagy M., Fodor G., Bartusz D., Pataki V., Debreczeni D.

Lőrinci VSC:

Gedei K. – Oláh Á., Hives B., Gulyka Zs., Fekete B., Héder N., Tatár R., Székesi Á., Kotka R., Kovács G., Bartók P.

Cserék: Tari J.,  Bódi K., Balla z., Kecskés M., György F., Zöldi D.


Góllövők: Benke Norbert, Titkó Krisztián, Haász T. Bertold, Vajda Ákos, Kovács Dávid 


Az ötödik felkészülési mérkőzésen öt gólos mérkőzésen nyertünk a Lőrinci VSC ellen a Felsővárosi Sporttelepen. Az egész mérkőzésen kezünkben tartottuk az irányítást és sikerült az ellenfelünkre kényszeríteni az akaratunkat. A 18. percben megítélt büntetőnket Benke Norbert magabiztosan értékesítette. Majd 5. perc múlva Titkó Krisztián szabadrúgás góljával alakult ki a félidő eredménye. A második félidőben újra tizenegyeshez jutott csapatunk, melyet ezúttal Haász T. Bertold értékesített. A 82. percben Vajda Ákos egy jobb oldali támadás végén talált a Lőrinci VSC kapujába. A végeredmény egy jobb oldali beadás után Kovács Dávid fejesével alakult ki.


Klink Zoltán

vezetőedző

Helyén kell kezelni ezt a sikert. Az osztálykülönbség 3-4 gól minimum, minden szinten. Amennyiben ma játszottunk volna egy NB II-es csapattal, ugyanezt mondanám egy 3 gólos vereség esetén. Tegnap, az eddigi legnagyobb terhelést kapták meg a srácok, nem csodálkoztam azon, hogy 0,5-1 másodperces késésben voltak néha. Viszont amire külön felhívtam a figyelmüket és kértem is, az oldalváltások üteme és gyakorisága, azt becsülettel megcsinálták. Ma három kapust teszteltünk Nacsa Peti mögé, jövő héten még egy utolsó érkező lesz erre a posztra és eldöntöm melyiket szerződtetjük.

Mérkőzés fotók (Eger SE-Lőrinci VSC)



Vélemény, hozzászólás?