NB III. – Új igazolásunk: Csorba András


Következő bemutatkozó játékosunk Csorba András, aki a Tápiószecső FC-ből érkezett hozzánk.


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

– Az egyik jó barátom, Bagdán Gabi szólt nekem először, hogy Klink Zoltánt, a volt edzőnket kinevezték az Eger vezetőedzőjének, akivel egyeztetve le tudtunk jönni próbajátékra a csapathoz. Ezek után pedig nem is merült fel bennem, hogy más csapatot kellene választani.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

– Az UTE csapatában kezdtem el focizni, egészen az U16-os korosztályig a lila-fehérek csapatát erősítettem, majd a Vízművek csapatába igazoltam, ahol 16 évesen az U19-ben szerepelhettem. Az itt eltöltött szezon után szerencsét próbáltam Angliában, ahol az ötödik vonalban szereplő Boreham Wood FC-hez igazoltam. Bemutatkoztam a Youth F. kupában és tagja voltam az U21-es és a tartalék csapatnak is 17 éves koromra. Majd visszatértem Magyarországra, fél évig a Csömör, majd a következő félévre a III. Kerületi TVE játékosa lettem, ahol megismertem Klink Zoltánt is. Ezek után ki akartam próbálni magam a felnőtt futballban is, így a megye 1-es Tápiószecsőhöz igazoltam, ahonnan egy teljes szezon után visszaigazoltam a Vízművekbe, immáron a BLSZ I-es csapatba. Itt újabb másfél évet töltöttem el, majd Ausztriába igazoltam volna, de sajnos egyéb okok miatt az átigazolásom nem jött létre, így a legutolsó félévemre ismét visszatértem a Tápiószecső csapatához, ahonnan ide vezetett az utam.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

– Nagyszerűen érzem magam itt, Egerben. A várossal és a csapattal egyaránt meg vagyok elégedve, fiatal, fejlődni tudó és akaró társakkal vagyok körülvéve, ami több, mint fontos, ha egy ilyen személyiségű és tudású edző mutatja nekünk a helyes utat. Nagyon kemény tréningeken vagyunk túl, és még csak az elején járunk a dolgoknak, nagyon sokat kell még edzenünk, de ha így folytatjuk, csak rajtunk múlik, hogy miket érhetünk el a következő szezonokban.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Csorba András)


Vélemény, hozzászólás?