NB III. – MOL Fehérvár FC-t fogadjuk a Magyar Kupában


Szombaton a MOL Fehérvár FC látogat a Magyar Kupa keretében a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. A mérkőzés tétje a Magyar Kupa legjobb 64 közé jutás.

A mérkőzés 11.45 órakor kezdődik, melyet az M4 Sport élőben közvetít.

Ellenfelünk az egyik legjobb játékoskerettel rendelkezik az NB I-ben. Az 2018-2019. szezonban a 2. helyet szerezték meg a bajnokságban a Ferencvárosi TC mögött. A Magyar Kupa előző kiírását megnyerték, miután a Groupama Arénában 2-1-re legyőzték a Budapest Honvéd gárdáját. Jelenleg vezetik a tabellát az NB I-ben, ahol eddig minden mérkőzésüket megnyerték.

Csapatunk jelenleg az NB III. Keleti csoportjának 10. helyén található. Eddig kétszer sikerült nyerni az előző fordulókban, az ESMTK és a Gyöngyösi AK csapatár sikerült legyőznünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


Honlapunkon Sütő Szilárd vezetőedző és csapatunk játékosa, Farkas Krisztián mondja el, hogy mit vár a MOL Fehérvár FC elleni Magyar Kupa mérkőzéstől:


– Az ország egyik legjobb csapatát fogadjuk tv-s mérkőzésen a kupában. Minden játékosnak extra motiváció egy ilyen mérkőzésen pályára lépni.
Ezeken a találkozókon nagyon fontos, hogy a játékosok felszabadultan, ugyanakkor hatalmas koncentrációval futballozzanak. Több célt tűztünk ki a csapattal a mérkőzéssel kapcsolatban, azon dolgozunk, hogy ebből minél többet megvalósítsunk.

– A hétvégén egy olyan csapat érkezik hozzánk a Magyar Kupa keretein belül, akik ellen élmény lesz játszani az eredménytől függetlenül. Mindenki nevében nyugodtan mondhatom, hogy a lehető legjobb teljesítményt szeretné nyújtani. Az egész csapatunk keményen edz a héten, hogy tisztesen helyt tudjunk állni a Fehérvár ellen és persze a labda gömbölyű szóval bármi történhet.

A mérkőzés játékvezetője: Takács János

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Gavalla-Kulcsár Judit


Szurkolói információk


 

Vélemény, hozzászólás?