Magyar Kupa – Eger SE – MOL Fehérvár FC 2-4 (1-0)


Eger SE – MOL Fehérvár FC 2-4 (1-0)

Magyar Kupa

Eger, 2019.09.21.


Rangos ellenfelet fogadtunk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Csapatunk az első félidőben remek hozzáállást mutatott az erős kerettel MOL Fehérvár FC ellen. Így a félidő végén Pataki Viktor remek találatával megszereztük a vezetést, így 1-0.s előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. Sajnos a második félidő elején Hodzic Armin révén egyenlített a Vidi. Sőt az 52. percben Futács Márkó révén megszerezte a vezetést a MOL Fehérvár FC. A 78. percben Boban Nikolov révén újabb gólt lőtt a vendégcsapat. Csapatunk nem adta fel és egy eladott labdát követően a 81. percben  Árvai Ádám révén újabb gólt szereztünk, így újra nyílt lett a mérkőzés. A Vidi a mérkőzés végét még megnyomta és a 89. percben Boban Nikolov megszerezte a második gólját, ezzel beállítva a 2-4-es végeredményt. Csapatunk minden dicséretet megérdemel, a mérkőzésen nyújtott teljesítményükkel kivívták a közösség rokonszenvét, akik tapssal köszönték meg a mérkőzést.


– Nagyon büszke vagyok a játékosokra. Az volt a cél, hogy megmutassuk a karakterünket és felvegyük a versenyt a fehérváriakkal, úgy gondolom, ez sikerült. Tudtuk, hogy mik a Vidi erősségei, készültünk arra, hogy a széleken igyekeznek majd létszámfölényt kialakítani, de az első félidőben ezt nagyon jól megoldottuk. A második játékrészben már nem tudtunk olyan hatékonyan védekezni, ami egy ilyen szintű csapat ellen benne van a fociban. Sokat meríthetünk ebből a mérkőzésből ami pozitívan hathat az NB3-as teljesítményünkre.

 


 

SZALAI TAMÁS Asszisztensedző

– Alacsonyabb osztályú csapat ellen mindig nehéz kupameccset játszani, mert az ellenfél kettőzött erővel akar bizonyítani. Az Eger jól megszervezte a védekezését, s helyzeteink mivel kimaradtak, törvényszerű volt, hogy egy kontrából gólt kapunk. Szünetben rendeztük a sorokat, gyorsan fordítottunk, második félidei játékunkkal már elégedett vagyok.

Forrás: NSO


Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-MOL Fehérvár FC)


Vélemény, hozzászólás?