NB III. – Putnokra látogatunk a hétvégén


A múlt hétvégén a Magyar Kupa mérkőzések miatt nem volt forduló a bajnokságban. Vasárnap viszont folytatódnak a küzdelmek. A MOL Fehérvár FC ellen a kupamérkőzésen remek játékot produkált a csapat, melyet szeretnének a hétvégi mérkőzésen is megismételni.

A hétvégi mérkőzésen Putnokra látogatunk.Ellenfelünknek még nem sikerült nyerni a 2019-2020-as bajnokságban. Az eddigi négy döntetlenjükkel a tabella 15. helyét foglalják el. Az előző hétvégén a magyar Kupában a Paksi FC-t fogadták és ötgólos vereséget szenvedtek. Az utolsó bajnoki fordulóban az ESMTK vendégeként hozták el az egyik pontot Budapestről.

Csapatunk a múlt szombati kupamérkőzésen a 4-2-re maradt alul a MOL Fehérvár FC ellen, de az eredménytől függetlenül jól játszott a csapat. A 7. fordulóban lejátszott DVSC II. elleni hazai mérkőzésünkön 3-1-ra maradtunk alul a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Az előző szezonban, a két csapat mérkőzésén Putnokon 2-0-ra győzött a hazai csapat, míg tavasszal Egerben 0-0-s döntetlen született.


Honlapunkon vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát, Pataki Viktort kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől:


– A Putnok az elmúlt évek egyik meghatározó csapata a keleti csoportnak. Az idei évben is minőségi játékosállománnyal rendelkeznek. Kevés gólt kaptak a bajnokságban ami jelzi a stabilitásukat. Támadásban azonban még nem működnek olajozottan. A múlt hétvégén fejlődést mutattunk be a kupamérkőzésen. Ezt kell tovább folytatni mert sokat teszünk érte és képesek vagyunk rá. A kompaktságunk és a támadásba átmeneteink kulcsfontosságúak lesznek a mérkőzésen.

– Szoros mérkőzésre számítok, mert az összes meccse szoros volt eddig a Putnoknak. Mutatja az is, hogy 4 döntetlenje van eddig. Bízom benne, hogy sikerül elhozni a 3 pontot és nem most szerzi meg első győzelmét a hazai csapat!

A mérkőzés játékvezetője: Muhari Gergő

Asszisztensek: Csóra Szabolcs, Deme Rajmund


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?