NB III. – Sényő-Carnifex FC – Eger SE 2-1 (0-1)


Sényő-Carnifex FC – Eger SE 2-1 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 12. forduló

Sényő, 2019.10.27.


Jól indult a mérkőzés számunkra. Az 5. percben Nacsa Péter hosszú kirúgását követően Farkas Krisztián a bizonytalan védőtől megszerezte a labdát melyet kapura vezethetett, de a ellenfél a 16-os előtt buktatta. A megítélt szabadrúgást Gajda Márkó védhetetlenül a bal felső sarokba csavarta. Ezzel vezettünk 1-0-ra. A félidő végéig sikerült is megőrizni a vezetésünket.

Az 59. percben emberelőnybe jutottunk, mivel a játékvezető második sárga lappal kiállította a Sényő-Carnifex FC játékosát, Klepács Krisztiánt.

Sajnos az emberelőny nem nekünk kedvezett, mivel négy perc múlva, a 63. percben egy bedobás után középre ívelt kapura fejel a Sényő játékosa, melyet Nacsa Péter még védeni tudott, de a kipattanó labdát Kapacina Kevin a hálóba kotort. Ezzel 1-1-re módosult az eredmény.

Nem kellet sokat várni a következő sényői gólra, a 72. percben egy szöglet után Kapacina Valer rosszul eltalált lövése a védőről visszapattan elé és az újabb próbálkozása már utat talált a hálóba. Így a Sényő-Carnifex FC 10 emberrel megfordította mérkőzést, 2-1.

A mérkőzés végén még sikerült két kiállítást is összehozni a csapatnak, a 83. percben Gajda Márkót reklamálásárt, míg a 86. percben Valkay Richárdot egy rossz becsúszás után küldte idő előtt zuhanyozni azonnali piros lappal a játékvezető.


– Egy olyan mérkőzésen nem szereztünk pontot, ahol reális lett volna a pontszerzés. Az első félidőben le kellett volna zárni a mérkőzést, azonban az előre játékunkban az utolsó döntések nem voltak megfelelőek. A két kiállításunk hosszú távon is gondot okoz, ilyen felelőtlenségeket nem követhetünk el még akkor sem ha a győzni akarás és az igazság érzet ezt diktálja. Legfőbb tanulsága a mérkőzésnek, hogy a szimpatikus vereségért nem kapunk pontokat. Jövő héten itthon kell tartanunk a 3 pontot. 

Sényő-Carnifex FC nyilatkozat:

– Nehéz, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Fegyelmezett, jól szervezett csapat ellen játszottunk. A korán bekapott gól bénítólag hatott ránk, ugyanakkor az első kiállítás minket hozott fel. Megérdemelten nyertünk.

Mérkőzés statisztika


Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Sényő-Carnifex FC-Eger SE)


Gajda Márkó szabadrúgás gólja a mérkőzésen


Vélemény, hozzászólás?