NB III. – Újra idegenben, ezúttal Sényőre látogatunk


Vasárnap az NB III. – Keleti csoportjának 12. fordulójában a  Sényő-Carnifex FC vendégei leszünk. 

Ellenfelünk a középmezőnyben, a tabella 8. helyét foglalja el. Az eddigi fordulók folyamán két győzelem és hat döntetlen mellet csupán két vereségük van. A múlt fordulóban Budapesten az ESMTK otthonában játszottak 2-2-es döntetlent.

Csapatunk jelenleg, a múlt hétvégi DEAC elleni vereség után a 12. helyet foglalja el a tabellán. Eddig három győzelem és egy döntetlen mellett áll a nevünk mellett.

Az előző szezonban ősszel a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 3-2-re maradtunk alul, míg Sényőn viszont mi nyertünk 2-1-re.


Honlapunkon vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát, Lőrincz Patrik Mártont kérdeztük, hogy mit vár a hétvégi mérkőzéstől:


– Jó csapathoz látogatunk a hétvégén, de nekünk folytatnunk kell a megkezdett utunkat amiben kiemelt szerepet tölt be, hogy ismét szervezett és kompakt csapat legyünk a pályán. A támadásaink minőségileg kell, hogy javuljanak. Ebben az esetben reális célunk lehet, hogy idegenben  ismét pontot szerezzünk. A játékosok hozzáállása megint nagyszerű volt a héten, ezért bizakodva várom a hétvégi mérkőzést.

– Hétvégén a Sényő csapatához fogunk ellátogatni. Úgy gondolom, hogy ha ugyanolyan szervezetten tudunk védekezni, mint az utóbbi mérkőzéseken és ha jobban fogunk koncentrálni a támadások befejezésekor, akkor ponttal, vagy pontokkal fogunk hazatérni.

Hajrá Eger!


A mérkőzés játékvezetője: Tóth Tamás

Asszisztensek: Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?