NB III. – Hétvégén a Balassagyarmati SE a vendégünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

Fotó: Lénárt Márton


Hétvégén az előző szezon Nógrád megyei bajnoka a Balassagyarmati SE csapata látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba.

Az újonc csapat az előkelő 8. helyet foglalja el a tabellán, az eddig megszerzett 16 pontjával. Eddig 4 győzelem, 4 döntetlen és 4 győzelem a mérlegük. Az előző fordulóban az ESMTK csapatát fogadt, ahol 3-2 arányban alul az ellenfelükkel szemben.

Csapatunk a múlt hétvégén Sényőn vendégszerepelt. A mérkőzés jól indult számunkra, már az 5. percben vezetést szereztünk egy szabadrúgást követően. Sajnos miután emberelőnybe kerültünk, akkor a Sényő-Carnifex FC megfordította az eredmény és otthon tartotta a három pontot. Sőt a mérkőzés végén két játékosunk is a kiállítás sorsára jutott. Valkay Richárd egy, míg Gajda Márkó két mérkőzéses eltiltást kapott. Ezzel a vereséggel visszacsúsztunk a 14. helyre.

A két csapat az előző szezonban nem játszott egymással, Viszont a nyári felkészülés folyamán Egerben találkoztak edzőmérkőzés keretében, mely 1-1-es döntetlennel végződött a Felsővárosi Sporttelepen.

Csapatunk szeretné, ha minél többen kilátogatnának a mérkőzésre, mivel az Eger Labdarúgó Sport Kft. a bajnoki mérkőzés teljes bevételét felajánlja a leukémiában szenvedő egri Kovács Máté gyógykezelésére. Aki a jegyen kívül is szeretné támogatni a kezdeményezést, akkor lehetősége lesz adományládába is felajánlást tenni.

Szurkoljunk a csapatunknak és segítsünk együtt az egri Kovács Máténak a gyógyulásban!!!


Honlapunkon vezetőedzőnk Sütő Szilárd és csapatunk játékosa, Kis Gergő mondja el, hogy mit vár a hétvégi mérkőzéstől:


– Hazai pályán a három pont megszerzése lehet csak a célunk egy ilyen alsóházi rangadón. Nagyon sűrű a tabella alsó fele, ezért egy győzelemmel sokkal jobb pozícióba kerülhetnének. A múlt heti mérkőzésből adódó eltiltások miatt lesznek hiányzók, de a csapat nem 11 hanem 22 játékosból áll és ezt bizonyítanunk kell a hétvégén. A szurkolók támogatása elengedhetetlen lesz, mert a sikerhez rájuk is szükség van. 

– Úgy gondolom ismét nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Az edzésekkel és edzés munkával nincs probléma ideje, hogy ez élesben is kijöjjön. Sajnos sérülésekkel és eltiltásokkal várjuk a hétvégi mérkőzést. Ezért még nagyobb jelentősége van ennek a meccsnek, nehéz helyzetben vagyunk most kell megmutatnunk, hogy egy csapat vagyunk és tudunk egymásért küzdeni. Egyedül a győzelem elfogadható!

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Csaba

Asszisztensek: Soós András, Piskóczi Viktor


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?