NB III. – Eger SE – Balassagyarmati SE 2-1 (0-1)


Eger SE – Balassagyarmati SE 2-1 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 13. forduló

Eger, 2019.11.03.


Újra győzelemnek örülhetett csapatunk. Igaz a Balassagyarmati SE szerezte meg a vezetést a 40. percben egy jól eltalált lövés után Kócsa Tamás Gergely révén. A második félidőben viszont a csaptunk mindent megtett a gólszerzésért, aminek meg is lett az eredménye. Az 52. percben egy jobb oldali beadást követően Benke Norbert elé került a labda , aki 7 méterről, fordulásból kilőtte a bal felső sarkot, ezzel sikerült egyenlítenünk. A 71. percben újra Benke Norbert volt eredményes, ezúttal egy jobb oldali beadást követően, lecsurgó labdát lőtte a jobb felső sarkba. Ezzel sikerült megfordítani az eredményt, amit a mérkőzés végéig meg is őrzött a csapatunk.


Köszönjük minden szurkolónak, aki kilátogat a mérkőzésre és együtt szurkolt a csapatnak és egyben segített az egri Kovács Máté gyógykezeléséhez hozzájárulni. Az Eger SE-Balassagyarmati SE mérkőzés jegybevétele és egyéb adomány összege 150.000 Ft, melyet az Eger Labdarúgó Kft. felajánlott a gyógykezelésre.


– Jól kezdtük a találkozót azonban a kapott gól megfogta a csapatot. A második félidőben ritmust tudtunk váltani és megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést. Az előre játékunk, ha higgadtabb és pontosabb nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A következő héten is erre kell fektetnünk a hangsúlyt az edzéseken. A megszerzett 3 pontnak nagyon örülünk a csapat sokat dolgozott érte, gratulálok a játékosoknak!

Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-Balassagyarmati SE)


Mérkőzés gólösszefoglaló (Eger SE-Balassagyarmati SE)


Mérkőzés összefoglaló és nyilatkozatok (Eger SE-Balassagyarmati SE)

Forrás: Eger TV/Youtube


Vélemény, hozzászólás?