NB III. – Döntetlennel zártuk az őszi szezont


Eger SE – Jászberényi FC 1-1 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 15. forduló

Eger, 2019.11.16.


Kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk a dobogós Jászberényi FC ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, ami az eredményben is megmutatkozott, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött.

A Jászberényi FC csapata szerezte meg a mérkőzésen a vezetést 48. percben egy jobb oldali támadás végén Gresó Mátyás beadását követően Szemere Balázs bólintott a 5 méterről a kapubaA gól után még több energiát fordított a csapatunk a támadásokba, aminek meg is lett az eredménye. A 75. percben Gajda Márkó Gábor öt védő között tudott kapura fordulni és 18 méterről kilőtte a jobb felső sarkot. Ezzel a góllal sikerült kiegyenlítenünk, mely eredmény a mérkőzés végéig nem is változott.

Az őszi szezon végén megszerzett 17 pontunknak köszönhetően a tabella 10. helyén várjuk a tavaszt, ami már a jövő vasárnap megérkezik, mivel még két előre hozott mérkőzésen szurkolhatunk csapatunknak.  Először hazai pályán a Ceglédi VSE-t fogadjuk, majd Budapestre utazunk az ESMTK otthonába.


– Jól kezdett a Jászberény, a vendégcsapat nagy nyomást helyezett ránk. Kapusunk, Nacsa Péter nagyszerű teljesítménye kellett ahhoz, hogy meccsben maradjunk. Később feljavultunk és a második félidő egyes időszakaiban kifejezett jó játékot nyújtottunk. A nagy iramú mérkőzésen sokat tettünk az egyenlítés érdekében, ami sikerült is. Összességében igazságos a döntetlen.

Forrás: HEOL


Németh Gyula

vezetőedző:

– Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, de vezetést csak nem sokkal a szünet után tudtunk szerezni. Az látszott, hogy fizikálisan akadnak gondjaink, miközben a hazaiak egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek. Noha a hajrában két nagy lehetőségünk volt arra, hogy újabb gólt lőjünk, ez nem jött össze. Mivel a futballt gólra játsszák, és ezekből itt és ott is egy-egy született, a döntetlen reális.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-Jászberényi FC)


Mérkőzés összefoglaló


Mérkőzés összefoglaló és nyilatkozatok (Eger SE-Jászberényi FC)

Forrás: Eger TV


Mérkőzés statisztika


Vélemény, hozzászólás?