NB III. – Eger SE – Ceglédi VSE 1-2 (1-1)


Eger SE – Ceglédi VSE 1-2 (1-1)

NB III. Keleti csoport – 16. forduló

Eger, 2019.11.24.


A 13. percben egy középen vezetett támadásnál a kapura tartó lövést még Nacsa Péter hárította, de a kipattanó labdát középre ívelték és Szilágyi Péter Zoltán 5 méterről a kapuba fejelte, amivel megszerezte a vezetést a Ceglédi VSE. Csapatunk a bekapott gól után magasabb fokozatra kapcsolt, több helyzetet is kialakított, melynek a 35. percben meglett az eredménye. Egy baloldali beadást követően a visszafejelt labdát 10 méterről Vajda Ákos vágta a hálóba, ezzel sikerült egyenlítenünk.  A félidő 1-1-es eredménnyel zárult. A 2. félidőben is sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, de, vagy a kapufa hárított, vagy a kitűnően védő ceglédi kapus. A sok kihagyott helyzet a mérkőzés végén megbosszulta magát. A 87. percben ceglédiek kitörő játékosát csak az utolsó emberünknek sikerült szabálytalanság árán megállítani, aminek következtében a játékvezető kiállította játékosunkat. A megítélt szabadrúgást Takács Krisztofer Lajos a bal felső sarokba helyezte, mely góllal megszerezte a Cegléd a második és egyben győztes gólját. A mérkőzés összképét nézve nem érdemeltünk vereséget, sőt nekünk kellet volna itthon tartani a 3 pontot.


– Sajnos megszakadt a 3 mérkőzése tartó veretlenségi sorozatunk. A mérkőzést nem kezdtük jól, de a kapott gól után feljavult a játékunk. A második félidőben a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk az egyik bajnokesélyes csapat ellen. A futball megbüntetett minket, mert a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat a Cegléd egy szabadrúgásból eldöntötte a mérkőzést. Sajnálom a játékosokat mert nem érdemeltek vereséget.

– A győzelem a szív és az akarat diadala volt. Az első 20 percben jól játszottunk, aztán az Eger átvette az irányítást. Egy nagyszerű szabadrúgás győzelmet ért. Sok sikert az Egernek!

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-Ceglédi VSE)


Mérkőzés összefoglaló


Mérkőzés statisztika


Vélemény, hozzászólás?