NB III. – Hétvégén az első “tavaszi” fordulóban a Ceglédi VSE-t fogadjuk


Vasárnap elérkezünk az NB III. Keleti csoportjának utolsó hazai fordulójához, ami egyben az első “tavaszi” forduló. Ellenfelünk az előző szezonban még az NB II-ben szereplő Ceglédi VSE csapata.

A ceglédi csapat jelenleg az előkelő 4. helyet foglalja el a tabellán. Az előző fordulóban Budapesten vendégeskedtek és 1-0-ra kikaptak az ESMTK csapatától, ezzel a vereséggel lecsúsztak a tabella harmadik fokáról. Eddig 8 győzelmet sikerült aratniuk, 3 döntetlen és 4 vereség kíséretében.

Csapatunk az előző hétvégén is remekül szerepelt, döntetlent játszottunk a Jászberényi FC csapata ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Így az utolsó három fordulóban sikerült 7 pontot szerezni, amivel jelenleg a tabella 10. pozícióját foglaltuk el a bajnokság félidejében. A csapat célja három pont begyűjtése az utolsó hazai mérkőzésen, így megerősítve pozíciónkat.

Az őszi szezonban a bajnokság első fordulójában, Cegléden 3-0 ra győzött a hazai csapat.


Honlapunkon Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk játékosát, Csiki Norbertet kérdeztük, hogy mit vár a hétvégi mérkőzéstől:


– Ismét az élmezőnyhöz tartozó csapatot látunk vendégül a hétvégén. A Jászberény elleni második félidei játékunkból kell kiindulnunk, mert akkor komoly esélyünk lesz a pontszerzésre. A bajnokság utolsó fordulói mindig speciálisak ilyenkor elő kell venni az utolsó erőtartalékokat, és ha kell fájdalommal és kisebb problémákkal is a legjobbadat kell nyújtani. Három meccsen 7 pontot szereztünk, amiért már csak tisztelet jár a hétvégén de pont nem, de jó alapot adhat az újabb jó teljesítményhez. Szeretnénk szépen zárni az utolsó hazai mérkőzésünket amire képesnek tartom a csapatot.

– Úgy gondolom, hogy egy nehéz mérkőzés elé nézünk, de ugyanakkor bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk rá és ezúttal is a fő célunk itthon tartani a három pontot. Bízom a csapatban ! Hajrá Eger !

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Skover Péter, Balla Levente


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?