U9-U10 – Őszi szezon értékelés: Szemmel látható a fejlődés


Honlapunkon Hegedűs Zsolt vezetőedző értékeli az Eger SE U9-U10 korosztályának őszi szezonját:


Zseniális fél éven vagyunk túl. Egy igazán büszke edző lehetek mert remek srácokkal dolgozhattam együtt. Büszke de mellette boldog is vagyok mert mindkét korosztályom nagyon keményen dolgozott azért, hogy fejlődjünk.

Amellett, hogy idén részt vettünk a körzeti és kiemelt Bozsik tornákon, részt vehettünk összesen 8 tornán.

A 2010 számára Komáromban kezdődött a szezon ahol első 6+1 tornánkon remek mérkőzéseket játszva egy nagyon erős tornán bronzérmet szereztünk. A 2011 fiúk ezen a hétvégén megörvendeztettek egy remek focival és első hellyel a mezőkövesdi Matyó Kupán.

A jó kezdést követően sem vették vissza a srácok a tempóból. Sorra értünk el remek sikereket nemzetközi tornákon. Debrecenben, Losoncon, Nagykátán és az Agriapipe tornán is dobogó valamelyik fokára lehettünk. De ami ennél is fontosabb, hogy folyamatos fejlődést mutatták a fiúk. Őszintén álmaimban sem gondoltam, hogy idáig jutunk ez alatt a fél év alatt.

A 2011 gyerekek is nagyon keményen dolgoztak az őszi szezonban. Sok gonddal küzdöttünk, kevesen vagyunk a korosztályban, de sikerült beépíteni azokat a fiúkat akik eddig kevesebb szerepet kaptak a korosztályban illetve az újonnan érkezők is a csapat teljes értékű tagjai lettek. Mindezt pedig megkoronáztuk egy újabb aranyéremmel. Az Agriapipe tornán megmutattuk mekkora szívünk van.

De jártunk mi válogatott meccsen, lőttük egymást lézer fegyverrel. Sírtunk és nevettünk is együtt. Még két hét hátra van a szezonból, ami remélem hasznos lesz számunkra. Utána pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés.


 

Vélemény, hozzászólás?