U9-U11-U13 – Két arany és két bronz a XII. Agriapipe Kupán


Vasárnap befejeződtek a U9-U11-U13-as korosztály küzdelmei XII. Agriapipe Kupán. Az Eger SE csapatai ezen a hétvégén is eredményesen szerepeltek a tornán, két arany és két bronzérem a mérlegük. A tapasztalatokat Vitányi László szakmai igazgató foglalja össze a honlapunkon.


– Ismét egy remek rendezvényen vagyunk túl, ahol a városunkban rendezett nemzetközi tornán mérettük meg a 2011-2009-2007-be születetteket. Az előző hétvégéhez hasonlóan most is remekül teljesítettek a gyerkőceink. Fontos kiemelnem, hogy a remek teljesítményt nem feltétlenül az érmek és kupák számában nézem, hanem abban, hogy azon az úton, amelyen haladunk jelenleg megfelelő “kilométerkőnél” tartunk-e. A mérkőzések megtekintése során úgy látom, hogy hellyel-közzel igen és külön öröm, hogy ez sikerekkel is párosult. Mindkét hétvégére ki szeretném emelni a játékosaink mellett az edzőink “meccselését” és a szülők sportszerű, de annál lelkesebb szurkolását! Az eredményesség rovatban mindenképpen szerepeltetni szükséges, hogy 2007-es és és 2011-es csapatunk aranyérmet (a nagyobbaknál a második csapat is bronzérmet szerzett), míg 2009-es együttesünk egy peches elődöntőt követően bronzérmet szerzett.

Edzői értékelések a XII. Agripipe Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornáról:


Fűkő Tibor

vezetőedző:

(2007. korosztály)

– A bő keret miatt 2 csapattal indultunk a tornán hogy minden gyerek valamennyi játékperchez jusson.. A csoport küzdelmeket viszonylag simán letudta mindkét csapat. Mindkét csapat csoport elsősége azt eredményezte hogy az elődöntőt egymás ellen kellett megvívni. Már a torna előtt sejteni lehetett hogy valamikor szembekerül egymással a két csapat de azt nem gondoltam volna hogy ez a meccs lesz számomra a leg stresszesebb. Mindkét csapatot szerettem volna győzni látni de ugye csak 1 győztese lehet minden meccsnek. A Piros csapat nagy küzdelemben jutott a döntőbe. Eztán előbb a Kék csapat a bronz meccsen 0-1 ről 3-1 re hozta meccset fantasztikus akarattal. Majd a Piros csapat végig a kezében tartva a meccset nyerte meg a döntőt 2:1 re.


Bánka Balázs

vezetőedző

(2011. korosztály)

– A 2011-es korosztályban címvédőként érkeztünk az Agriapipe Kupára! És végül sikerült megvédeni a címünket! De a torna mondhatni rémálomszerűen kezdődött! Az első meccsen, a Nyárádszereda ellen nem csak az eredmény volt csalódás, hanem a mutatott teljesítmény is! Szándékosan nem a játék szót használom, mert azt nyomokban nem lehetett észrevenni… Öngól, potya gólok, totális betli… De ezt követően a fiúk úgy összekapták magukat, hogy az még Hegedűs Zsolt kollégámmal együtt is, meglepett minket! Hatalmasat küzdöttek végig, szívüket, lelküket kitették a csapatért! A csoportban még kimondottan jó ellenfelet sikerült megverni, az Óbudát, és a Szent Pált, aki igazából az Inter Akadémia volt! A negyeddöntőben magabiztosan vertük a Mezőkövesdet! Az elődöntőben, véleményem szerint igazságosan, de csak, büntetőkkel a budapesti Grund csapatát! És jött a döntő, újra a Nyárádszereda ellen! Végig kiegyenlített mérkőzés volt, hátrányba kerültünk, de sikerült az egyenlítés! Először a vendégek, a végén mi dönthettük volna el a meccset, de nem tette egyik csapat se, így jöhetett a büntetőpárbaj, újra! Ami nekünk kedvezett, így aranyérem került a fiúk nyakába, és a kupát is itthon tartottuk! Rendkívül büszkék vagyunk a csapatra, hogy sikerült felállni a padlóról, ami még értékesebbé teszi a sikert! A játékon sokat kell még javítani, de ebben a korosztályban is van CSAPATUNK!

Eger SE eredményei és különdíjasaink: 

Korosztály: 2007
I. : Eger SE „Piros”
II. : Csepel Hungary Club 94 SE
III. : Eger SE „Kék”
IV. : Csep-Gól FC
Gólkirály: Jászberényi Péter (Eger SE „Piros”)
Legjobb kapus: Egyed Dániel (Eger SE „Kék”)
Legjobb mezőnyjátékos: Mészáros Barnabás (CsHC)
————————————————————————————————-
Korosztály: 2009
I. : Szolnoki Máv Utánpótlás FC
II. : UFC Kecskemét
III. : Eger SE „A”
IV. : Tehetség SE Jászberény
Gólkirály: Harangozó Attila (Szolnok)
Legjobb kapus: Tarnóczi Noel (Eger SE „A”)
Legjobb mezőnyjátékos: Házi Marcell (UFC Kecskemét)
————————————————————————————————-
Korosztály: 2011
I. : Eger SE
II. : Nyárádszereda SK
III. : Grund 1986 FC
IV. : Veresegyház LUA
Gólkirály: Popov Martin (Eger SE)
Legjobb kapus: Lukács Zalán (Nyárádszereda)
Legjobb mezőnyjátékos: Ciceu Dávid (Grund FC)


Mérkőzések eredményei (XII. Agriapipe Kupa)

Végeredmény (XII. Agriapipe Kupa)


XII. Agriapipe Kupa fotók


Vélemény, hozzászólás?