Utánpótlás – Év végi értekezlet a Bozsik Egyesületi Program DVTK Régiójában


Csütörtök este, szokásos év végi értekezletét tartotta meg a Bozsik Egyesületi Program DVTK Régiója. A jó hangulatú eseményen természetesen egyesületünk is képviseltette magát, azonban ennél is nagyobb büszkeség, hogy a programban végzett munkájáért Palaticky Szabolcs régiós szakmai vezető, klubunk felkészítő edzőjének Hegedűs Zsoltnak adott át elismerést egész évi teljesítményének jutalmaképpen. Gratulálunk edzőnknek és természetesen az összes felkészítő kollégának, valamint a kluboknak is. Bízunk a további sikeres együttműködésben!


Megkérdeztük Hegedűs Zsolt, felkészítő edzőt az elismerésről, valamint Székely Károly, Alközpontvezetőt és szakmai igazgatónkat Vitányi Lászlót is.


Hegedűs Zsolt, felkészítő edző: – Badarság lenne azt mondani, hogy nem esik jól az elismerés. A legnagyobb díjnak és elismerésnek mégis azt tartom, hogy a gyerekek akikkel foglalkozom, fejlődnek, boldogok és kiegyensúlyozottak.

Székely Károly, Alközpontvezető: – Zsolti rendkívül sokat dolgozott a Bozsik Program keretein belül, időt és fáradtságot nem kímélve. Sokszor a családja idejének a kárára is segítette a labdarúgókat és a rendezvényeket, hiszen mind a körzeti, mind a kiemelt tornákon állandó szereplő volt. Meggyőződésem, hogy több ilyen szakemberre lenne szükség és teljesen jó helyre került az elismerés!

Vitányi László, szakmai igazgató: – Nagyon büszke vagyok, mind Karcsi, mind Zsolti munkájára a Bozsik Programban. Mindketten korosztályos csapatnál is edzők, azonban a Bozsik, Grassroots szellemiséget is teljes mellszélességgel sajátjuknak tudják érezni, azt képviselni tudják. Fontos a klubnak, a régiónak, hogy hozzájuk hasonló szakemberek foglalkozzanak a gyerekekkel. Nem mehetek el szó nélkül klubunk többi edzőjének a munkája mellett sem, hiszen szinte minden rendezvényen (illetve a előkészítésben és az utómunkálatokban) 4-5 kolléga volt jelen és segítette a zavartalan lebonyolítást. A partner klubok felkészítő edzőinek is jár a dicséret, hiszen sok helyen egy-két ember tartja életben, erején felül is a gyerekek részére a foci lehetőségét! További sok sikert kívánok az edzőknek!



 

Vélemény, hozzászólás?