U19 – Őszi szezon értékelés: Nagyobb aktivitás és koncentráció szükséges a sikerhez


Az U19-es csapatunkban három korosztály játékosai szerepeltek az ősz folyamán. Honlapunkon Lengyel Lajos vezetőedző foglalja miként alakult a bajnokság első fele.


A versenykiírás változása miatt három korosztály 2001, 2002, 2003-as születésű játékosok szerepelhetnek a bajnokságban, így papíron 23 fővel indultunk a nyáron. Hamar kiderült, hogy aktívan 10-12 játékos látogatja az edzéseket, sokan iskolai és egyéb elfoglaltság miatt, kevesebb edzésszámmal tudnak csak szerepelni. A csapat gerincét a tavalyi U-17-es csapat alkotja, 4 játékos maradt a tavalyi U-19-es keretből. A bajnokságot idegenben Alsózsolca ellen kezdtük, előnyből kaptunk ki figyelmetlenségünk miatt, nyerhető mérkőzésen. A következő három mérkőzést megnyertük, majd az első három helyezettel idegenben sokáig jól tartottuk magunkat, de a végén nem koncentráltunk megfelelően. Hazai mérkőzéseinket egy döntetlen kivételével megnyertük, de idegenben javulni kell.
Védekezésünk már jól működik, leszámítva egy két egyéni hibát, viszont támadásban nagyobb labdabiztonságra lesz szükség. Halász Dominik személyében egy igazi csatárunk van, nehezen tudtuk pótolni, így kevés gólt lőttünk, amelyben középpályásaink jeleskedtek.
Góllövő listát Halász D. és Gáspár M. 5-5, míg Gyóni M. és Molnár K. 3-3 góllal vezetik.
Egyénileg mérkőzéseken a legjobb teljesítményt Kántor Máté, Halász Dominik, Molnár Kristóf és Gáspár Milán nyújtotta.
Kicsit nagyobb aktivitással, és koncentrációval előrébb léphetünk a tabellán!


U19 – III. osztály Északi csoport őszi tabella


U19 – III. osztály Északi csoport őszi eredmények


 

Vélemény, hozzászólás?