U13-U15 leány – Elkezdődött a megyei futsal bajnokság, mindkét csapatunk csoportgyőztes


Az U13 és U15 leány csapatunk bekapcsolódott a megyei futsal bajnokság küzdelmeibe, melyről Kollár Péter vezetőedzőtől tudhatunk meg részleteket.


Január 4-én elkezdtük a Heves megyei futsal bajnokságot U13 és U15 korosztályokban, mivel sokan vagyunk a csapatban így két felé osztottuk a lányokat, hogy mindenki tudjon kapni megfelelő játéklehetőséget a mérkőzéseken. A tornára kinti és benti edzéssel készültünk, azt hiszem, az mindent elmond a lányok hozzáállásáról hogy a kinti hidegben is 15-en voltunk edzésen. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen csapat szellem uralkodik, és ilyen összetartó közösséget alkotnak. A lányok lehengerlően játszottak mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban.

Az U13-ban a Gyöngyös AK, Bodon FC, Talent Balassagyarmat és a Mátra SE csapataival csaptunk össze. A lányok minden mérkőzésüket megnyerték, így a csoportjukban megszerezték az 1. helyet. Rengeteg kiváló teljesítmény volt a meccseken és ennek köszönhetően sok gólt is sikerült elérnünk. A folytatásban február 9-én elődöntő mérkőzésre kerül sor, amely dönteni fog, hogy az 1. illetve a 3. helyért fogunk-e játszani február 15-én a Gyöngyösi Sportcsarnokban.

U13 – Megyei futsal bajnokság – Tabella, eredmények, góllövők

 

U15-ös csapatunk is remekelt, akik szintén veretlenül végeztek a csoport élén. Megelőzve a Gyöngyös AK, Bodon FC, Felsőtárkány, Mátra SE csapatait. Emeli a csapat sikerét, hogy 1-2 évvel fiatalabban és ebből adódóan szoros mérkőzéseken sikerült diadalmaskodnunk. Mindenki remek teljesítményt nyújtott, szép támadások végén gyönyörű gólokat tudtunk szerezni. Következő mérkőzésünk február 8-án szintén elődöntő mérkőzés lesz Gyöngyösön.
Nincsen elvárás a lányok felé, csupán egy, élvezzék a játékot, mutassák meg milyen kreatívak, hogyan tudnak cselezni, gólhelyzetet teremteni, gólt lőni stb.

U15 – Megyei futsal bajnokság – Tabella, eredmények, góllövők

Köszönjük a szülők támogatását, biztatását minden mérkőzésen szurkoltak a lányoknak és segítettek minket a nehéz pillanatokban.


Megyei futsal bajnokság fotók (Fotók: Karizs Mónika)


 

Vélemény, hozzászólás?