U12 – A harmadik helyért játszunk a megyei futsal bajnokságban


U12-es csapatunk egy évvel fiatalabbként játszhat az U13-as megyei futsal bajnokság 3. helyéért. Az eddigi mérkőzésekről Kollár Péter vezetőedző számol honlapunkon.


Kollár Péter

vezetőedző:

– A rájátszás első mérkőzését az SBTC 2007-es csapatával játszottuk. Sok helyzetet alakítottunk ki, amit rendre el is puskáztunk, közben akadt helyzete a SBTC-nek is de jó ütemben értek oda játékosaink vagy kapusaink hárították a lehetőségeket. A mérkőzés hajrájában sikerült megszereznünk a vezetést és később ezzel a győzelmet is László Soma találatával, amivel bejutottunk az elődöntőbe.
Az elődöntőben a Talent 2019 SE Balassagyarmat 2007-es csapatával mérkőztünk meg. 5-1 vereséget szenvedtünk, sajnos itt már kijött a fizikális és gyorsasági fölénye az ellenfélnek, akik megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
De így sem lehetünk csalódottak és büszke vagyok, hogy 1 évvel fiatalabbként játszhatunk a 3. helyért a Gyöngyös AK 2007-es csapatával, ahol nem mi vagyunk az esélyesek, de úgy gondolom a fiúk mindent megfognak tenni, hogy mi hagyjuk el győztesen a pályát.

Vélemény, hozzászólás?