U14 leány – Győzelem az egri felkészülési tornán


2020. február 23-án saját rendezésű, 4 csapatos tornát szervezett az Eger SE az U14 leány csapatok számára a Felsővárosi Sporttelepen. A tornáról Kollár Péter vezetőedző, szervező számol be honlapunkon.


Eredmények:

FC Hatvan – Eger SE 2-2
Újpest FC – Nyíregyházi Spartacus FC 1-1
Eger SE – Újpest FC 3-1
Nyíregyházi Spartacus FC – FC Hatvan 1-2
Eger SE – Nyíregyházi Spartacus FC 3-1
Újpest FC – FC Hatvan 3-1


A torna végeredménye:

1. Eger SE


2. Újpest FC


3. FC Hatvan


4. Nyíregyházi Spartacus FC


Különdíjasok (minden csapatból a legjobb teljesítmény nyújtó játékost díjaztuk):

Stránszki Alexandra

Eger SE

Cseszák Vanda

FC Hatvan

Pótor Zsófia

Nyíregyházi Spartacus FC

Sallai Nikoletta

Újpest FC


Kollár Péter

vezetőedző:

– A torna Újpest FC, Nyíregyházi Spartacus FC, FC Hatvan és az Eger SE részvételével került megrendezésre. 3/4 pályán 1×35 perces mérkőzések zajlottak. Úgy gondolom a torna mindenképpen elérte célját, a mérkőzésrutin megszerzésén felül a taktikai feladatokra is nagy hangsúlyt lehetett fektetni, felállási formák gyakorlása, egyéni és csapatszintű fejlődés is tapasztalható volt a mérkőzéseken. Minden meccs kiegyenlített játékot hozott, voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, mind a mezőnyjátékosok mind a kapusok részéről.
Amiben részünkről fejlődnünk kell az a játékfelépítése csapat szinten támadás vezetések és befejezések, labdavesztés után a visszarendeződés.

Rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak, ami segíteni fog a későbbiekben a felkészülésben és a bajnokságban egyaránt.
Nagy öröm volt látni mennyi szülő, hozzátartozó látogatott ki és ezt a lányok sok jó és látványos megoldással hálálták meg.
Köszönjük a csapatok részvételét és reméljük legközelebb is elfogadják meghívásunkat.

Vélemény, hozzászólás?