U12 – Eger SE – Várda Labdarúgó Akadémia 1-2 (1-0)


Eger SE – Várda Labdarúgó Akadémia 1-2 (1-0)

NB I. – Észak Keleti csoport – 10. forduló

Eger, 2020.03.07.


U12-es csapatunk felkészüléséről és az első tavaszi fordulóról Kollár Péter vezetőedző számol be honlapunkon:

Kollár Péter

vezetőedző:

– Január 7-én kezdtük a felkészülést a tavaszi folytatásra. Megyei futsal bajnokság és edző mérkőzések szerepeltek a bajnokságra készülve. Négy edzőmérkőzést játszottunk Jászberény FC, Vác VLS, III. Kerületi TVE és a Gödöllő SK ellen és közben a megyei futsal bajnokságban a 4. helyen végeztünk. Végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a gyerekek. Az edzés látogatottságra rányomta a bélyegét az időjárás, de ennek ellenére is mindent megtettek.Jászberény FC – Eger SE 2:2
Eger SE – Vác VLS 4:2
Eger SE – III. Kerületi TVE 4:2
Eger SE – Gödöllő SK 5:4

Hétvégén elkezdődött a bajnokság is, a Kisvárda Labdarúgó Akadémia U12-es csapatát fogadtuk Egerben.
Jól kezdődött a mérkőzés érezni lehetett, hogy a fiúk mindent megtesznek. Több helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nem tudtuk értékesíteni és közben a Várdaiaknak is voltak helyzetei, míg nem egy szép támadás végén sikerült megszereznünk a vezetést az első játékrész közepén. Jól állták a sarat a védőink és kapusunk, így hiába próbálkozott az ellenfél. 1-0 állással vonultunk a szünetre.
A második félidőt megnyomta a Kisvárda és egy támadás végén kiegyenlítettek, 1-1. Sajnos egyre jobban fáradtunk egy hosszú indítás végén a kapusunk elrúgta a labdát a csatár elől, de utána ütköztek és a játékvezető büntetőt ítélt, amit a Várdaiak értékesítettek, 1-2. Sajnáltam a fiúkat, mivel mindent megtettek, hogy legalább egy ponttal fejezzük be a mérkőzést, amire úgy érzem rászolgáltunk, de büszke is voltam rájuk, mert amire készültünk azt maximálisan megvalósították. Következő mérkőzést Mezőkövesden folytatjuk, és ha a fiúk ugyan így játszanak, akkor győzelemmel térhetünk haza.


Mérkőzés jegyzőkönyv


 


Vélemény, hozzászólás?