U12 – A fiúk otthon készülnek a folytatásra


U12-es csapatunk is otthon készül a bajnokság folytatására Kollár Péter vezetőedző segítségével. Honlapunkon megkérdeztünk néhány játékost az edzésekről. Az alábbi kérdéseket tettük fel a számukra:

Hogy telnek a napjaid?

Mennyire tudod az otthoni edzéseket elvégezni?

Várod-e már az edzéseket és miért?


Csuhaj Zalán

– Délelőtt tanulással telik az iskolából online feladott tananyagok alapján. Délután otthon a kertben, vagy a közeli focipályán csinálom az edzőimtől kapott feladatokat, ami sokkal nehezebb egyedül, mint a többiekkel.

– A tőlem telhető módon próbálok mindent megtenni és ezek az edzések is segítenek, hogy ne zökkenjek ki a megszokott ritmusból

– Nagyon várom, hogy újra legyenek edzések, mert hiányoznak a csapattársaim, edzőim, a pálya, öltöző a mérkőzések, egyszóval MINDEN!


Papp Kelemen

– A napjaim nagyon jól telnek, de egy kicsit unalmas, bár sokat vagyok a friss levegőn . 8 óra körül ébredek, a délelőttök tanulással telnek. Anyukám minden délben finom leves, másodikat főz, itthon jobb a kaja, mint az iskolában.

– Délután szoktam kutyát sétáltatni és sportolni pl: foci, kosár, bicikli, roller. Igyekszem az edzéseket itthon elvégezni, de össze sem hasonlítható egy rendes edzéssel. Hiányzik pályán végzett munka, a csapat öröme, itthon a kertben csak egyedül tudok focizni. Szerencse, hogy a kertbe ki tudok menni.

– Remélem hamarosan ott folytatjuk ahol abba hagytuk. #csakazeger#


Jakab Levente

– Napok jól telnek tanulás,mozgás kint az udvaron ha az idő jó (na meg a FIFA).

– Itthon is tudom a nagy részét csinálni, van futópad így a futás sem gond.

– Várom az edzéseket, hogy találkozzam a többiekkel, hülyéskedjünk az öltözőben és végre focizzunk együtt.



Vélemény, hozzászólás?