U14 leány – Lányaink sem tétlenkednek a kényszerszünet alatt


Az U14 leány csapatunk néhány játékosának is feltettük az alábbi kérdéseket, arra voltunk kíváncsiak, hogy miként működik a Kollár Péter vezetőedző instrukciói szerinti otthoni edzés.

Hogy telnek a napjaid?

Mennyire tudod az otthoni edzéseket elvégezni?

Varod e mar az edzéseket és miért?


Smuczer Mira

 

– Jól telnek a napok, sokat vagyok kint az udvaron, hintázok, focizok és pingpongozok tesómmal.

– Hát a tanulás mellett nem mindig van időm, de a legtöbbször elvégzem, van egy saját kisebb focipályánk és ott szoktam tesómmal és unokatesómmal focizni! Bent a lakásban nem szoktam labdás gyakorlatokat csinálni, de fekvőtámasz, felülés és hasprés stb. gyakorlatokat viszont igen.

– Igen várom, mert sokat lehet fejlődni, jók a feladatok és találkozok a barátaimmal.


Bacsó Laura

– Átlagosan 8 órakor van felkelés, reggeli, tanulás, kinti foci (kicsibe, mert a szomszédok nem igazán díjazzák, mondjuk eddig még nem szóltak) és gördeszkázás, délután osztálytársakkal összejövetel, szigorúan chatan ? vacsi majd 22:00 körül fekvés.

– Az edzéseket a testvéremmel csináljuk, neki is előírás (U17), benti erőnlét fejlesztés (sokat nevetünk), a kedvencem a “halott bogárka”.

– Szeretnék már edzésre menni, szeretem a csapattársaimat és jól érzi magam velük, na meg a mozgás, ami most nagyon kevés, az már nagyon hiányzik.


Bolyki Nóra

– 8-tól 14-ig tanulás, aztán ebéd, utána kimegyek az udvarra, ott trambulinozok, és focizok (bár azt nehezebb), aztán edzés, szabadidő, gépezés.

– Az edzés kicsit problémás. Az erőnléti feladatok jól mennek, de a labdásakat elég nehéz végrehajtani, mivel idebent a lakásban nem lehet, odakint pedig a kutya elveszi.

– Már nagyon várom az edzéseket, ugyanis hiányzik a csapat és az edző, és szerintem úgy sokkal jobbak az edzések is mint itthon.



Vélemény, hozzászólás?