U9-U10 – Emerson Kupa – Edzői beszámoló

 


Bánka Balázs vezetőedzőnek két csapata is részt vett a hétvégi Emerson Kupán. Az U9-es csapat megnyerte a a kupát, míg az U10-es az ötödik helyen végzett. A tapasztalatokról a vezetőedző beszámolóját olvashatjuk honlapunkon.


 

– A csütörtöktől vasárnapig tartó Emerson Kupán mind a két csapatom részt vett, és maximálisan meg voltam velük elégedve!
Az U10-eseket felfelé játszattam, egyel nagyobb korosztályban, hiszen így tovább tudták gyakorolni a 6+1-es játékot! Abszolút nem vallottunk szégyent ebben a mezőnyben! A csoportban két győzelem mellett, még további két meccsen teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, a későbbi bronzérmestől is csak 3-2-re kaptunk ki! Játszottunk 5 nagyon hasznos mérkőzést, egyedül az utolsó mérkőzésre fogytunk el teljesen! 5-dik helyen végeztünk!
Az U9 csapatom viszont megnyerte a tornát! Ezek voltak az első közös meccseinek együtt, hiszen most vettem át őket, de jól sikerült a bemutatkozás! Nagyon tehetség korosztály, nagy potenciál van bennük! Két csapat kimagaslott a mezőnyből, az Újbuda és az ESE! Játszottuk ellenük két rettentő izgalmas, színvonalas derbit, a csoportban 7-5-re, a döntőben, egy utolsó percben szerzett góllal 4-3-ra, mind a kétszer tudtunk nyerni! Megérdemelten lett miénk az aranyérem! A csapatunkból lett a torna legjobb mezőnyjátékosa is, Mester Zétény személyében! De mindenki dicséretet érdemel! Csapatmunka volt!

Eger SE – U9 csapat az Emerson Kupán

 

Eger SE – U10 csapat az Emerson Kupán



 

Vélemény, hozzászólás?