Megyei I. o. – Indul a bajnokság, ellenfelünk a Füzesabonyi SC


Szombaton rajtol a megyei I. o. bajnokság 17.00 órától a Felsővárosi Sporttelepen. Második csapatunk Vitányi László vezetőedző irányításával, új néven, mint Eger SE II. indul a 2020-2021-es bajnokságban. Az első mérkőzésen a Füzesabonyi SC csapatát látjuk vendégül.


A két együttes az előző kiírásban minkét mérkőzésen döntetlent játszott, ősszel Egerben 0-0, míg tavasszal Füzesabonyban 1-1 lett a végeredmény.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Ahogy többször is elmondtam a csapat jelenlegi állapotával még nem vagyok teljesen megelégedve, de immáron itt az első bajnoki, amit nagyon vártunk! A fiúk dolgoznak szépen, azt gondolom, hogy ennek előbb-utóbb meg lesz az eredménye, amit nem feltétlenül pontokban mérünk, hanem abban, hogy minél többen kerüljenek be Sütő Szilárd látókörébe és az NB III-as keretbe! Nagyon fontos hiányzónk biztosan lesz, hiszen a roppant mód technikás Barta Krisztián nem tud pályára lépni, míg a rendkívül aggilis Dóczi István eltiltását tölti. A héten négyen pihennek sérülés miatt, így még a keret összetétele is több helyen kérdőjeles. Természetesen ellenfelünket már láttuk a nyáron, melynek ismeretében és az előzmények tükrében ők a párharc esélyesei, de mindenképp szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, amelyben a három pont itthon tartása is benne van! Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket és szurkolókat a Felsővárosi Sporttelepen szombat délután!

 

A mérkőzés játékvezetője:  Darók Attila

Asszisztensek: Viktor Ferenc Péter, Dajkó Tamás


A forduló mérkőzései


 



 

Vélemény, hozzászólás?