NB III. – A hétközi fordulóban Sajóbábonyba látogatunk


A második hétközi fordulóban, szerdán, 17.30 órától a Sajóbábonyi VSE vendégei leszünk.


A Sajóbábonyi VSE a bajnokság során eddig 50 % os teljesítményt mutatott, mely elég rapszodikusra sikeredett. Két alkalommal győztek (Gyöngyösi AK-Mátra Beton, Termálfürdő Tiszaújváros), egy döntetlen (DVTK II.) és két vereség (Jászberényi FC, DVSC II.)mellett. A legutóbbi fordulóban a Vígh Ferenc vezetőedző által irányított együttes hazai pályán győzte le a Termálfürdő Tiszaújváros csapatát.

Csapatunk újra győztesen hagyta el a pályát, ezúttal a Sényő-Carnifex FC ellen nyertünk, ahol a góllövőnk újra Boros Gábor volt. Ezzel a győzelemmel Sütő Szilárd vezetőedző legénysége fellépett a dobogó harmadik fokára. Így ezen a mérkőzésen sem lehet más a cél a csapat számára, mint a győzelem, ami akár a dobogó első fokára is elég lehet.

Az előző kiírásban nem találkozott a csapat, két évvel ezelőtt Sajóbábonyban 0-0 lett az eredmény, míg Egerben a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 2-1-re nyertünk.


Ezúttal Sütő Szilárd vezetőedzőt és a Katona Attilát kértük meg honlapunkon az esélylatolgatásra:

– Rendkívül motivált ellenfélre számítunk a szerdai mérkőzésen. Több féle felfogásban játszott az ellenfelünk az elmúlt fordulókban. Természetesen mi arra az ellenfélre készülünk aki többször, több gólos hazai győzelmet arattak a bajnokságban. Állítólag változások is történtek a Sajóbábonyi játékos keretben, de ezzel kapcsolatban nincsenek pontos információim és nem is szeretnék az ellenfél belügyeibe belefolyni. Mi saját magunkkal foglalkozunk. Tiszteljük az ellenfelet és mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.

 

– A Sajóbábony ellen nehéz mérkőzésre számítok. Ahogy eddig is csak magunkra figyelünk és a saját sokpasszos játékunkat játsszuk. Nehéz lesz feltörni a többnyire védekezésre koncentráló hazai csapatot. De bízok a srácokban és magamban, hogy ezt a mérkőzést is megtudjuk nyerni. Ha ugyanolyan koncentráltak leszünk mint az utóbbi két mérkőzésen, akkor meg lesz az eredménye.

A mérkőzés játékvezetője: Veizer Roland

Asszisztensek: Kovács Zoltán, Kövér Tamás


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


 



 

Vélemény, hozzászólás?