NB III. – Vasárnap a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Putnok FC-t fogadjuk


A hétvégén, vasárnap 17.30 órától újra Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszunk, ahol ellenfelünk a Putnok FC csapata lesz.


A Putnok FC csapata jelenleg a középmezőnyhöz tartozik, eddig 2 győzelem (Tiszafüredi VSE, Mezőkövesd-Zsóry FC II.) 2 döntetlen (BSE, BVSC-Zugló) és 2 vereség (SBTC, Sényő-Carnifex FC) a mérlegük. A mérkőzéseken 9-9 lőttek, ill. kaptak. Az előző, hétközi fordulóban hazai pályán maradtak alul a Sényő-Carnifex FC ellen, 4-2 arányban.

 Csapatunk sikeresen vette a hétközi fordulót Sajóbábonyban, ahol Vaskó Tamás góljával hoztuk el a három pontot. Ezzel a sikerrel, már öt győztes mérkőzést könyvelhetünk el, egy vereség mellett, és nem utolsó sorban felléptünk a tabella második fokára. A mezőnyben továbbra is a legkevesebb gólt (2 gól) kaptuk. Sütő Szilárd vezetőedző és a csapat számára a hétvégi fordulóban a cél a három pont megszerzése, a jelenlegi pozíció megtartása, és az első helyre való fellépés.

Az előző, csonka szezonban csak egy alkalommal találkozott a két csapat. A Putnokon megrendezett mérkőzésen 4-1-re nyert a hazai csapat.


Honlapunkon Sütő Szilárd vezetőedző és a Kis Gergő csapatunk játékosa mondja el, hogy mit vár a mérkőzéstől:

– A keleti csoport egyik legrutinosabb résztvevője érkezik hozzánk vasárnap. Nem szabad, hogy a Putnok jelenlegi pozíciója megtévesszen minket, mert sokkal jobb csapat mint azt a jelenlegi helyezése mutatja. Hiába nyertük meg a legutóbbi mérkőzéseinket azokért a találkozókért már nem kapunk semmit a hétvégén, sok munkára lesz szükség a játékosoktól. A kidolgozott helyzeteinkből hatékonyabbnak kell lennünk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.

 

– Putnok ellen hajtós mérkőzésre számítok! Meccsről meccsre sok helyzetet dolgozunk ki és szervezett csapatként tudunk játszani. Folyamatosan előre tekintünk és magunkra koncentrálunk, a szerdai meccs sikeresen lett zárva, teljes mértékben a vasárnapra összpontosít a csapat! Úgy gondolom, ha a saját játékunkat játsszuk eredményesek tudunk lenni a hétvégén!

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Gábor Péter

Asszisztensek: Flinta Zoltán, László István Sándor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?