U9-U10 – Titánium Liga – 2. forduló


A 2. fordulót játszották az utánpótlás csapataink a Titánium Ligában. Az U9-U10-es csaptunk szerepléséről a vezetőedző, beszámolóját olvashatjuk a honlapunkon.


– Szombaton rendezték meg a Titánium Liga 2. fordulóját, ahol mind a két csapatom érdekelt volt!

A kisebbek, az U9-ek a DVTK ellen kezdtek! Az első félidőt uraltuk, 1-0-ra vezettünk, sajnos egyedül az hiányzott, hogy rárúgjunk még egy gólt, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél a semmiből egyenlített! A második félidő eleje rémálomszerű volt, nagyon gyorsan kaptunk 3 gólt! Ezek a labdakihozatalból adódó hibákból jöttek, ha ott hibázunk, rögtön büntetnek! De ezek még benne vannak, sokat kell még gyakorolni! De vissza tudtunk jönni a meccsbe, közel voltunk az egyenlítéshez is, de sajnos nem jött össze, sőt a végén kinyíltunk, és kaptunk még egy gólt, 5-3-ra kaptunk ki! Igazából csak az eredménnyel nem vagyok elégedett, a játék biztató volt! Azt követően a Kisvárdát vertük magabiztosan 10-6-ra, ott a végén engedtünk ki!
A nagyobbak, az U10-ek, szintén ezzel a két csapattal játszottak! A DVTK ellen kicsit kishitűek voltunk, vagyunk, ennek ellenére az első félidő egész kiegyenlített volt! Sajnos a második játékrészben, egyéni hibákból, elkerülhető gólokat kaptunk, megkönnyítve az amúgy is jó miskolciak dolgát! 1-7 lett a vége!
A második meccsünket, egy hasonló képességű Várda ellen játszottuk, hátrányból fordítva, nyertünk 3-2-re! Örültem a győzelemnek, hogy végre egy ilyen meccsből mi jöttünk ki győztesen!


Vélemény, hozzászólás?