Megyei I. o. – Szombaton a Gyöngyöshalász SE-t fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen


A szombati mérkőzésen a Gyöngyöshalász SE csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen, a 16.30 órakor kezdődő találkozón.


Gyöngyöshalász SE csapata az eddigi két döntetlenjével és egy vereségével a tabella 11. helyén található. Az előző fordulóba hazai pályán tartották otthon az egyik pontot a Füzesabony SC ellen.

Csapatunk az eddigi mérkőzéseken egy döntetlen mellett, két alkalommal vereséget szenvedett, így a sajnos a sereghajtó pozíciójából várják a mérkőzést. Az előző fordulóban a Besenyőtelek vendégekét szenvedtek vereséget, 2-1 arányban.

Az előző szezonban csak Egerben találkozott a két csapat, ahol 3-0-s vendég siker született.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Az első fordulóban játszogattunk, a másodikban az ellenfél harminc méteréig jutottunk el magabiztosan. A harmadikban már magabiztosan jutottunk el helyzetekig, ziccerig. A kérdés az, hogy a negyedikre végre gólokat is rúgunk és nyerünk vagy pedig előröl kezdjük a tananyagot és akkor kikapunk… Azért dolgoztunk, hogy végre nyerjünk. A sok hiányzó már nem is hír… Bízom benne, hogy a srácok kiadják azt ami bennük van és akkor már túl rossz dolog nem sülhet ki.

A mérkőzés játékvezetője: Pádár Szabolcs

Asszisztensek: Modsidlovszky Attila, Juhász Sámuel


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?