NB III. – A szerdai fordulóban a Tállya KSE-t látjuk vendégül

A szerdai, hétközi fordulóban a Tállya KSE-t látjuk vendégül a 16.00 órakor kezdődő mérkőzésen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Tállya KSE az eddigi két győzelemmel (Balassagyarmati VSE, Mezőkövesd-Zsóry FC II.), két döntetlennel (SBTC, BVSC-Zugló) és három vereséggel (Tiszakécskei LC, Tiszafüredi VSE, Sényő-Carnifex FC), a megszerzett 9 pontjával a tabella 12. helyén található. Az előző fordulóban hazai pályán gól nélküli döntetlent játszottak a Putnok FC csapatával.

 Csapatunk a szombati találkozón is kiválóan helytállt a Kisvárda Master Good II. megerősített csapata, ahol gól nélküli mérkőzést láthatott a közönség. Így kapott gólok (2 gól) tekintetésben továbbra is az NB III-as mezőny második legkevesebb gólt kapott csapata vagyunk az Érdi VSE és a III. ker. TVE mögött. A megszerzett 19 pontunkkal a tabella 2. helyét foglaljuk el a Jászberényi FC mögött, azonos pontszámmal, csupán a rosszabb gólkülönbség miatt. Sütő Szilárd vezetőedzőnek és a játékosoknak most sincs más céljuk, mint a három pont megszerzése és minél előrébb kerülni a táblázaton.

Az előző szezonban csak ősszel találkozott a két csapat Egerben, ahol Vajda Ákos 84. percben szerzett góljával tartottuk itthon a három pontot.


Honlapunkon ezúttal is Sütő Szilárd vezetőedzőt, valamint csapatunk játékosát, Gresó Mátyást kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől:

– Hazai környezetben a Tállya csapatát fogadjuk a szerdai napon. A Tállya próbál szervezett stabil játékot játszani, és gyors ellentámadásokkal zavart kelteni az ellenfélnél. Arra számítok, hogy sokat fogjuk birtokolni a labdát felállt védelemmel játszó ellenféllel szemben. A kreativitásunk és a kombinatív játékunk minősége fogja meghatározni a mérkőzés menetét. Szerdán is maximális teljesítményre lesz szükségünk, hogy elérjük a célunkat is itthon tartsuk a három pontot.

 

– Szombaton nagyon értékes egy pontot szereztünk Kisvárdán egy magas szintű meccsen, de itt a következő mérkőzés, ahol mindenféleképpen a győzelemért lépünk pályára, ez nem is kérdés. Hasonló nehéz meccsre számítok a Tállya ellen sok játékost és edzőjüket is ismerve nem lesz egyszerű dolguk, viszont mi csak magunkra koncentrálunk és bízom benne hogy itthon tartjuk mindhárom pontot !!!

A mérkőzés játékvezetője: Muhari Gergő

Asszisztensek: Sinkovich Dániel, Székely Gergő Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?