U17 – BTE-Felsőzsolca – Eger SE 0-3 (0-1)


BTE-Felsőzsolca – Eger SE 0-3 (0-1)

U17 – Észak III. osztály – 3. forduló

Felsőzsolca, 2020.09.10.


– Izgalmas hajtós mérkőzés, nem maradt el a rendkívül kemény párharc amiből szintén mi jöttünk ki jobban és úgy gondolom magunk mellé állítottuk a játékvezetőt is, mert nem reklamáltunk, hanem a játékkal foglalkoztunk! Megérdemelt magabiztos győzelem a támadóink gyorsabbak voltak és eredményesek is! Végig tudtuk játszani saját játékunkat  Góljaink kidolgozott  helyzetekből születtek.
Védőink határozottsága higgadtsága ismét kapott gól nélküli mérkőzést eredményezett. Kapusaink magabiztosak voltak, jól védtek viszont lábban precízebben kell játszani.

 

Hammer Barna

U17 játékos

– A csapatnak végig maximum koncentrációval kellett játszania, teljes erőbedobással minden egyes párharcban. Az agresszív letámadásunk nagyon jól működött, a Felsőzsolca sok labdát veszített a saját térfelén, ezt kihasználva már az első húsz percben vezetést szereztünk. Ezt követően a mérkőzés kiegyenlített volt, de a felsőzsolcaiak nem tudtak sok helyzetet kialakítani, mi pedig meglőttük a második gólunkat, amitől érezhetően megnyugodott a csapatunk, és a végén sikerült egy szép akcióból megszerezni a harmadik találatunkat is. Összességében megérdemeltük a győzelmet, a csapat minden tagja kivette a részét a sikerből, örülök, hogy kapott gól nélkül lehoztuk ezt a meccset is. Gratulálok az egész csapatnak!

Mérkőzés jegyzőkönyv (BTE-Felsőzsolca-Eger SE)



 

Vélemény, hozzászólás?