Megyei I. o. – Szombaton a Pétervására SE-t fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen


A hétvégén elmarad az NB III-as csapatunk bajnoki mérkőzése a Füzesgyarmati SK ellen, de nem maradnak foci nélkül a szurkolóink. Szeretettel várunk minden sportbarátot szombaton 15.00 órára az Eger SE II. megyei I. o. mérkőzésére a Felsővárosi sporttelepre, ahol a Pétervására SE csapatát fogadjuk.


Pétervására SE az előző, csonka szezonban a dobogón zárta az évet, jelenleg viszont csak a tabella 12. helyén vannak. Eddig 2 győzelem mellett 3 vereség a mérlegük, amivel 6 pontot szereztek. Az előző fordulóban hazai pályán szenvedtek vereséget a Füzesabonyi SC ellen.

Csapatunk a tabella utolsó helyén található a megszerzett 5 pontjával. Az előző fordulóba a jelenleg listavezető Heréd LC vendégeként szenvedtünk vereséget 3-0-ra. A mérkőzésen nem lehet más a cél, mint a 3 pont megszerzése, mellyel megelőzhetjük az ellenfelünket.

Az előző szezonban csak Egerben találkozott a két csapat, ahol a vendégek nyertek 2-0-ra.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Új hét, új bajnoki, új lehetőség. A héten a srácok jó hangulatban edzettek, de sajnos nagyon sok hibával dolgoztak. A rutinos, jó játékosokból álló pétervásárai csapat ellen sajnos kevés lesz a jó hangulat. Azonban nagyon remélem, hogy a csapat most újra felfelé halad azon a bizonyos hullámvasúton.

A mérkőzés játékvezetője: Darók Attila

Asszisztensek: Nagy Péter, Csuja Zoltán


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?