Megyei I. o. – Hétvégén a Maklári SE csapatát fogadjuk a Felsővárosban


Hétvégén újra hazai környezetben játszik második csapatunk. A szombaton, 15.00 órától a Felsővárosi Sporttelepen a Maklári SE csapatát fogadjuk.


Maklári SE az eddigi két győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel 8 pontot szerzett, mellyel a tabella  13. pozícióját foglalják el. Az előző fordulóban a 1-0-ra kaptak ki a vendég Füzesabony SC-től.

Csapatunk sajnos továbbra is a tabella 14. helyét foglalja el, az egy győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel. Viszont bizakodásra ad okot a múlt heti, a tabella harmadik helyén lévő Lőrinci VSC elleni mérkőzés második félideje, ahol a fiúk megmutatták, hogy több van bennük, mint azt a pozíciójuk mutatja. Ezen a találkozón már 4-0-ra vezetett az ellenfelünk a félidőben, de a csapat nem adta fel és 30 perc alatt rúgott 3 gólt. Sajnos nem sikerült az egyenlítés, pedig megérdemelték volna a második játékrészben mutatott teljesítményért.

Az előző szezonban 


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– A tabellára és az eddigi eredményekre tekintve nem mondhatjuk, hogy a bajnoki címért harcoló két együttes csap össze. Azt is látni kell, hogy a Maklár nagyon szoros, kevés gólos mérkőzéseket játszik, ellenben ugye velünk… A héten több minden is nehezítette az edzéseinket, ráadásul többen is kihagyják a szombati derbit. A műfüvön fogunk játszani, így reméljük sok szurkoló fogja megtölteni a lelátót – figyelemmel természetesen a hatályos szabályokra! Innen is szeretnék mielőbbi felépülést kívánni Szilárdnak és nagyon bízom benne, hogy kirakat csapatunk egy megyei rangadó megnyerésével segíti a mielőbbi vissza.

A mérkőzés játékvezetője: Németh Szabolcs

Asszisztensek: Németh Márk, Juhász Sámuel


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



SZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a A Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete értelemében a mai naptól (2020. október 23.) a sportrendezvényeken mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

E rendelkezés alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek, illetve a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői. 

A rendelet értelmében aki sportrendezvényen nem visel maszkot azt a szervező köteles kizárni a sporteseményről!

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez!



 

Vélemény, hozzászólás?