U16 leány – Veretlenül menetelünk tovább


Eger SE – Mezőkövesd Zsóry FC 15-2 (7-0)

U16 leány – 7. forduló

Eger, 2020.10.26.


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Mezőkövesd Zsóry FC)


Nyírség NSC – Eger SE

U16 leány – 7. forduló

Eger, 2020.10.29.


Mérkőzés jegyzőkönyv (Nyírség NSC-Eger SE)


A héten két további mérkőzéssel folytatódott a Leány U16-os bajnokság, ahol együttesünk két magabiztos győzelmet aratott.


– Nem vagyunk könnyű helyzetben hiszen a vírus láz szépen lassan minket is elér sajnos és van bőven betegünk és az egyik legjobbunk pedig karanténba van. Valamint lányokról lévén szó sok más tényező is hátráltatja a felkészülésünket és a mérkőzéseket. De becsületesen dolgoznak a lányok az őszi szezon vége felé is. A héten az első mérkőzést a Kövesd ellen játszottuk, ahol sok szép akciót láthattunk, remek labdakihozatalok, kényszerítők valamint remekbe szabott gólok. Viszont a gólzápor ellenére is rengeteg helyzet kimaradt.

A második meccsünket a Nyírségbe játszottuk egy kulturált ellenfél ellen. Itt azért nagyon elégedett nem voltam. Néhol már nagyképűen és dekoncentráltan fociztunk, aminek meg is lett az eredménye. Annak nagyon örülök, hogy sokan olyan lány bizonyított a mérkőzésen akik az utóbbi időben kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Rengeteget időt tölthettek a pályán amit még is háláltak. Még egy bajnoki mérkőzésünk van hátra, azt követően pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés. Be kell vallanom nagyon szeretem ezt csapatot mert csupa szív lányok alkotják.



 


 

Vélemény, hozzászólás?