NB III. – Az újonc Tiszafüredi VSE vendégei leszünk


Vasárnap az újonc Jász-Nagykun Szolnok megyei I. o. bajnoka, a Tiszafüredi VSE vendégei leszünk 13.30 órától a Lipcsey Elemér Sporttelepen.


A Tiszafüredi VSE csapata újonc az NB III-ban, mivel ebben a szezonban jutottak fel, miután megnyerték a Jász-Nagykun-Szolnok megyei o. I. bajnokságát. Újonc létükre az eddigi 7 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel az előkelő 6. helyet foglalják el a tabellán. Az előző fordulóban a Tiszakécskei LC vendégei volta, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek. Viszont a hétközi MOL Magyar Kupa fordulóba sikerült a legjobb 32 csapat közé jutniuk a Zalaszentgróti VFC legyőzésével.

 Csapatunknak nem úgy sikerül az előző forduló, ahogyan terveztük. A megyei rangadón, a Gyöngyösi AK Mátra-Beton ellen, gólgazdag mérkőzésen csak az egyik pontot sikerült itthon tartani, valamint elvesztettük rutinos védőnket, Vaskó Tamást, akit a kiállítása után 3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Így jelenleg az 5. helyt foglaljuk el a tabellán. Szerdán a csapatunk is érdekelt volt a MOL Magyar Kupa küzdelmeiben, ahol a nagy múltú Vasas FC-t fogadtuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Számunkra sajnos nem jött össze a továbbjutás, miután 2-0-s vereséget szenvedtünk.

Az előző szezonban nem találkozott a két csapat, mivel a Tiszafüredi VSE újonc az NB Keleti csoportjában. Viszont júliusban a nyári felkészülés keretében Egerben játszott egy felkészülési mérkőzést a két csapat, ahol a hazai gárda nyert 4-0-ra.


A mérkőzésről vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát Valkay Richárdot kérdeztük honlapunkon.

– A harmadik mérkőzésünk következik a héten, és célunk hogy jól zárjuk le ezt a kemény sorozatot. Jó csapat a Tiszafüred minden csapatrészükben megvan a rutin és a minőség. Két élcsapat összecsapásán apró dolgok fognak dönteni. Célunk, hogy továbbra is az élmezőny stabil tagjai maradjunk.

 

– Nehéz meccsre számítok, egy szívós csapat ellen. A héten már volt két meccs, de remélhetőleg sikerrel vesszük az akadályt és három ponttal térünk haza.

A mérkőzés játékvezetője: Bodzay Áron

Asszisztensek: Flinta Zoltán, Németh Balázs


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



SZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a A Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete értelemében a mai naptól (2020. október 23.) a sportrendezvényeken mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

E rendelkezés alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek, illetve a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői. 

A rendelet értelmében aki sportrendezvényen nem visel maszkot azt a szervező köteles kizárni a sporteseményről!

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez!



 

Vélemény, hozzászólás?