Megyei I o. – A Hevestherm-Hevesi LSC csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen


Az utolsó hazai mérkőzésünkön, szombaton 15.00 órakor a Felsővárosi Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozón a Hevestherm-Hevesi LSC csapatát látjuk vendégül.

A mérkőzésre a belépés díjköteles, amely felnőttek részére: 500 Ft, diák és nyugdíjas részére: 300 Ft, 18 év alattiaknak és az Eger SE igazolt sportolóinak díjmentes.


Hevestherm-Hevesi LSC jelenleg a középmezőnyben a 9. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi 13 pontjukat 3 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel szerezték. Az előző fordulóban hazai pályán szenvedtek vereséget 2-1 arányban a Füzesabonyi SC ellen.

Csapatunknak nem sikerült a két héttel ezelőtti eredményt megismételni az előző fordulóban. Ugyanis  Marshall-ASE vendégeként szenvedtünk vereséget. Így továbbra sem sikerült elmozdulni a sereghajtó pozícióból.

Az előző szezonban csak Egerben találkozott a két csapat, ahol a vendégek nyertek 2-1 arányban.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Utolsó hazai bajnokainkon egy jó csapatot fogadunk, remélhetőleg egy jó meccsen. Minket nem csap be a Hevesiek pillanatnyi helyezése, de célunk, hogy a beköszöntött hidegebb időjárás ellenére se jegeljük be magunkat a tabella aljára. Nagy lépést teszünk ebbe az irányba, ha megakadályozzuk az általam nagyra tisztelt Besenyei Ferit, hogy szombaton még közelebb topogjon adatbank szerinti, felnőtt szinten elért ezredik góljához. Nagy lelkesedéssel várjuk a meccset, kívánom, hogy a bajnoki igazi nyertesei a szurkolók legyenek!!

A mérkőzés játékvezetője: Viktor Ferenc Péter

Asszisztensek: Orosz Fruzsina, Koroknai Ágnes


A forduló mérkőzései


Aktuális tabellaSZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a A Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete értelemében (2020. október 23-tól) a sportrendezvényeken mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

E rendelkezés alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek, illetve a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői. 

A rendelet értelmében, aki sportrendezvényen nem visel maszkot azt a szervező köteles kizárni a sporteseményről!

ÚJ INTÉZKEDÉSEK!

2020. november 4-től rendkívüli jogrendet vezetett be a Kormány számos korlátozó – többek között sportrendezvényeket is érintő – intézkedésekkel. A Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete alapján a sportrendezvényekre az alábbiak vonatkoznak:

(1) A 2. § (1) bekezdése szerinti rendezvény fogalma alá nem tartozó, az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény, függetlenül annak nyilvánosságától – különösen színház, tánc-, zeneművészet –, a mozielőadás, valamint a nem nemzetközi sportrendezvény (a továbbiakban együtt: kulturális vagy sportrendezvény) a (2) és (3) bekezdés szerint tartható meg.
(2) A kulturális vagy sportrendezvény nézőterén a nézők – a páholyok kivételével –
a) csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és
b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.
(3) A kulturális vagy sportrendezvény során a nézők – a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani, különösen
a) a páholyokban,
b) a kulturális vagy sportrendezvény szünetében,
c) a kulturális vagy sportrendezvény létesítményének területén, illetve
d) a kulturális vagy sportrendezvény helyszínén található vendéglátó üzletben.
(4) A (2) és (3) bekezdés szerinti védelmi intézkedések betartásáról és az ahhoz szükséges feltételek biztosításáról a kulturális vagy sportrendezvény szervezője, illetve a kulturális vagy sportrendezvény helyszínének üzemeltetője köteles gondoskodni. Azt a személyt, aki a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja felszólítására sem tartja meg a (2) és (3) bekezdés szerinti védelmi intézkedéseket, a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.

Ha a rendőrség az ellenőrzés során a fentiek szerinti kötelezettség megszegéséről szerez tudomást, akkor az alábbi szankciókat alkalmazhatja:
a) figyelmeztetést alkalmaz,
b) 100 000 forinttól 1 000 000 forintig terjedő bírságot szabhat ki,
c) a helyiséget, területet, intézményt, illetve a helyszínt – a sportrendezvény helyszíne kivételével – legalább egy napra, legfeljebb egy év időtartamra ideiglenesen bezárathatja, vagy
d) a sportrendezvény helyszíne esetében elrendeli, hogy a helyszínen legalább egy, de legfeljebb tíz
sportrendezvényt nézők nélkül, zártkapus formában kell megtartani.

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez és segítsük a rendezők munkáját! 

Vélemény, hozzászólás?