NB III. – Szerdán újra Nógrádban, ezúttal Balassagyarmatra látogatunk


Szerdán újra nógrádi túra vár a csapatunkra. Ezúttal az egy hónapja betegségek miatt elhalasztott Balassagyarmati VSE elleni mérkőzésünket pótoljuk be. A 13.00 órakor kezdődő mérkőzés a jelenlegi vírushelyzet miatt továbbra is nézők nélkül, zárkapus formában kerül megrendezésre.

A szurkolók persze nem maradnak mérkőzés nélkül szerdán, mivel az EgriFociTV és a www.nogradifutball.hu is élőben fogja közvetíteni a mérkőzést az interneten.


Az Balassagyarmati VSE jelenleg a 7 győzelmének, 5 döntetlenjének és 5 vereségének köszönhetően a tabella 9. helyét foglalja el. Az utóbbi öt mérkőzésen a megszerezhető 15 pontból 10-et szereztek. Az utóbbi öt fordulóban idegenben győzték le a Tiszafüredi VSE és a Mezőkövesd Zsóry FC II., majd hazai környezetben a BVSC-Zugló csapatát, illetve döntetlen játszottak a nógrádi rangadón az SBTC ellen.

Csapatunk kezdi megtalálni a betegségek előtti önmagát. Szombaton újra győztesen hagytuk el a pályát az SBTC vendégeként. Az eredménynek köszönhetően sikerült fellépnünk a dobogó legalsó fokára. Az elhalasztott mérkőzés egyértelmű célja a három pont megszerzése, melynek birtokában ledolgozhatunk a hátrányunkból a Tiszakécskei LC és a Jászberényi FC ellen, valamint növelhetjük az előnyünket a mögöttünk lévő riválisok előtt..

 Az előző szezonban csak ősszel, Egerben találkozott a két csapat, ahol 2-1-es győzelmünkkel tartottuk itthon a három pontot.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk kapusát Nacsa Pétert kérdeztük honlapunkon.

– Először is szeretném ismét megköszönni a Balassagyarmatnak, hogy amikor kilátástalan helyzetben voltunk első szóra belementek a mérkőzés halasztásába, ezzel több nagy klubnak is példát mutatva. Örömteli, hogy vannak klubok ahol ismerik még a fair-play szabályait. Jó csapathoz látogatunk, akik kombinatív támadó futballt próbálnak játszani. A két csapat játékosállományából és stílusából adódóan jó mérkőzésre van kilátás. Legfőbb célunk, hogy megerősítsük a jelenlegi dobogós helyezésünket.

 

– A salgótarjáni harcos, de megérdemelt győzelem után, ismét idegenbe látogatunk egy minőségi együtteshez. Szeretnénk újra jó focit mutatni, ami benne van a srácokban. Bízom a csapatban és egyértelmű célunk a 3 pont begyűjtése.

A mérkőzés játékvezetője: Bodzay Áron

Asszisztensek: Volentics Erik János, Vad Anita


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK



 

Vélemény, hozzászólás?