NB III. – Dupla felkészülési mérkőzés Kisvárdán

 


Szombaton két edzőmérkőzéssel folytatódik NB III-as csapatunk felkészülési programja. Ezúttal Kisvárdára látogatunk, ahol zárt kapus mérkőzésen 12.00 órától a DVSC II., 13.00 órától a Kisvárda Master Good II. az ellenfél.


A DVSC II. szintén az NB III. Keleti csoportjában szerepel. Az eddigi mérkőzésen 7 alkalommal sikerült győztesen elhagyniuk a pályát, 4 döntetlen és 10 vereség mellett. Így a tavaszi folytatást a 12 helyről várja a csapat.

A Kisvárda Master Good II. ugyancsak csoport ellenfelünk. Jelenleg a 9. helyen találhatók a tabellán, ahol 8 győzelem, 7 döntetlen és 6 vereség áll a nevük mellett.

Csapatunk a héten folytatta a felkészülést, melynek zárasaként lehetőségünk lesz két tartalék csapat ellen is pályára lépni. A bajnokság folyamán a Kisvárda Master Good II. ellen egyszer játszottunk, ahol az eredmény 0-0 lett. A másik ellenfelünk, a DVSC II., velük már mind a két mérkőzésünket lejátszottuk, hazai pályán 4-0-ra, míg Debrecenben 2-0-ra sikerült nyernünk.


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert az Eger SE a tervek szerint  csatornáján élőben közvetíti a mérkőzést!

 

 




Vélemény, hozzászólás?