NB III. – A III. ker. TVE vendégei leszünk a pénteki felkészülési mérkőzésen

 


Pénteken 12.00 órától folytatódik a felkészülési mérkőzések sora. Ezúttal Budapestre látogatunk zárt kapus mérkőzésre, ahol az NB III. Nyugati csoportját vezető III. ker. TVE vendégei leszünk.


III. ker. TVE jelenleg 6 pont előnnyel vezeti a NB III. Nyugati csoportjának tabelláját a Credobus Mosonmagyaróvár előtt. Az eddigi mérkőzésen 16 alkalommal nyertek, 3 döntetlen és 2 vereség mellett. Az NB III-as bajnokság 60 csapata közül Ők kapták a legkevesebb gólt, 12-t. Kemenes Szabolcs vezetőedző csapata hozzánk hasonlóan már több felkészülési mérkőzésen van túl, valamint szerdán a Budapest Honvég ellen a játszottak a Mol Magyar Kupában, ahol 3-1 arányú vereséget szenvedtek és búcsúztak a kupasorozatból.


Csapatunknak ez már a hatodik felkészülési mérkőzése les a tél folyamán. Legutóbb az NB I-es játékosokkal megerősített Mezőkövesd Zsóry FC II. ellen játszottunk. Sütő Szilárd vezetőedző számára remek erőfelmérő lesz a nyugati csoport listavezetője ellen játszani, ahol lehetőség lesz a játékosoknak az edzésen begyakoroltakat élesben is hasznosítani.


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?