NB III. – Utolsó felkészülési mérkőzésen a Körösladányi MSK csapatát fogadjuk

 


Utolsó felkészülési mérkőzésre készül csapatunk, immár új vezetőedzővel, Jakab Sándor személyében. A bajnoki főpróbán az ellenfelünk az NB III. Közép csoportjában szereplő Köröladányi MSK csapata lesz. A találkozó szombaton kerül megrendezésre zárt kapuk mögött, 13.00 órától a Felsővárosi Sporttelepen.


A Körösladányi MSK csapata az NB III. Közép csoportjának 14. helyéről várja a tavaszi folytatást. A klubnak ez az első szezonja a története folyamán az NB III-as küzdelmekben. Az újonc eddigi mérlege 6 győzelem, 7 döntetlen és 8 vereség, melyhez társult 31 lőtt és 31 kapott gól. A téli felkészülés folyamán már öt mérkőzést játszottak, melyeken 2 győzelem (Füzesgyarmati SK, Békéscsabai 1912 Előre II.), 1 döntetlen (Tiszafüredi VSE) és 2 vereség (Balassagyarmati SE, Füzesgyarmati SK) született.


Csapatunk jó úton halad a tavaszi rajtra való felkészülés folyamán. Az eddigi  hat felkészülési találkozón 4 alkalommal nyertünk (Balassagyarmati SE, DVSC II., SBTC, III. ker. TVE), 1 döntetlen (Kisvárda Master Good II.) és 1 vereség (Mezőkövesd Zsóry FC II.) mellett. Legutóbb remek játékot mutatva az NB III. Nyugati csoportjának listavezetője, a III. ker. TVE otthonában nyertünk 3-1 arányban, Olasz Dénes mesterhármasával. Az utolsó felkészülési mérkőzésen még lehetőség lesz Jakab Sándor vezetőedzőnek a játék finomítására, a jövő heti, BVSC elleni bajnoki rajt előtt.


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert az Eger SE a tervek szerint  csatornáján élőben közvetíti a mérkőzést!

 




 

Vélemény, hozzászólás?