NB III. – Ha nem sikerül a főpróba, jó lesz az előadás

 


Eger SE – Körösladányi MSK 1-3 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

Eger, 2021.02.20.


Nem sikerült a főpróba a csapatunknak. Az első félidőben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de gól nem született. Majd a második félidőben a hibáinkat könyörtelenül kihasználta az ellenfelünk, és három gólos előnyhöz jutott, amire csak az utolsó percekben tudtunk válaszolni.


Eger SE: Nacsa P. – Katona A., Valkay R., Debreczeni D., Nemes M., Kis G., Géringer L., Farkas K., Pál Sz., Vajda Á., Olasz D.

Cserék: Varga H., Esztergomi Z., Hadnagy B., Csifó I., Révész A.

Vezetőedző: Jakab Sándor


Körösladányi MSK: Ivicevic M. -Prasler T., Szabó Á., Szántó M., Krájcsó K., Ruzsa Z., Pusztai A., Kisari T., Zelenyánszki L., Mácsai L., Németh Á.

Cserék: Nagy B., Rádai G., Vincze D., Czirok J., Szabó V., Knyihár D., Gyomai Á., Vastag R., Papp Zs.

Vezetőedző: Fodor Sándor


Gólok: Farkas K. (88.), ill. Ruzsa Z. (53.), Mácsai L. (66., 68.)


53. perc: Jobb oldali beadást követően Ruzsa Zoltán beívelt labdája hullott a kapus fölött a hálóba – 0-1

66. perc: A tizenhatoson belül kiugrott csatárt csak szabálytalanul sikerült megállítani. A megítélt büntetőt Mácsai László magabiztosan lőtte a bal felső sarokba – 0-2

68. perc: Nem kellet sokat várni a következő gólra, egy eladott labdát Mácsai László szerzett meg és a kapust kicselezve lőtt a hálóba – 0-3

88. perc: Az utolsó pecekben sikerül megszerezni a szépítő gólunkat Farkas Krisztián jól eltalált lövésének köszönhetően – 1-3


– Egy szervezett ellenfél ellen hektikus mérkőzést játszottunk. A találkozó jól szolgálta a felkészülést, a kedvezőtlen eredmény ellenére is. A hibákat elemezzük és szeretnénk kijavítani a bajnoki rajtig.

 

– Az első perctől az utolsóig nagyon fegyelmezett játékot nyújtott a csapat, jól fedtük le a területeket. A mérkőzés folyamán rengeteg labdát szereztünk magasan, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, amiből hármat értékesítettünk. Lezártuk a felkészülés ezen szakaszát, a folytatásban ráállunk a bajnoki ritmusra. Mint minden mérkőzést ezt is helyén kezeljük. Jövő héten vasárnap már nagyon fontos pontokért szállunk harcba.

Forrás: www.korosladanymsk.hu


Mérkőzés fotók (Eger SE-Körösladányi MSK)




 

Vélemény, hozzászólás?