Megyei I. o. – A Bélkő SE-Bélapát csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szombaton első hazai mérkőzésünket játsszuk a Felsővárosi Sporttelepen, ahol a Bélkő SE-Bélapát csapatát fogadjuk. A találkozó továbbra is zárt kapuk mögött kerül megrendezésre 15.00 órától.


Az Bélkő SE-Bélapát a tabella 10. helyét foglalja el. Eddig 4 alkalommal győztek, 3 döntetlen és 6 vereség mellett. Az előző fordulóban kilenc gólos mérkőzésen, 6-3-ra kaptak ki pályaválasztóként a Pétervására SE csapatától.

Csapatunk továbbra is a 13. helyet foglalja el a tabellán, 4 győzelemmel. 2 döntetlennel és 8 vereséggel. Az előző fordulóban a Füzesabonyi FC vendégei voltunk, ahol a bajnokság folyamán a legtöbb gólunkat szerezve, 4-1 arányban sikerült győznünk. A Bélkő SE-Bélapát elleni a “hatpontos mérkőzés” nagyon fontos a csapat számára, mivel győzelem esetén megelőzhetjük ellenfelünket a tabellán.

Az őszi szezonban Bélapátfalván a hazai csapat 5-0 arányban győzött, és tartotta otthon a három pontot.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– A múlt héten egy nagyon fontos mérkőzést sikerült idegenben megnyerni, de mindennek akkor van komoly hatása a tabellára, ha hazai pályán is pontokat szerzünk. A feladat nem könnyű, de legalább nehéz. A fiúkat feldobta a siker, remélem a szombati mérkőzés után még jobb lesz a hangulatunk.

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Péter

Asszisztensek: Hovanecz Máté László, Pásztory Krisztián


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?