U12 – Az első tavaszi mérkőzés következik

 


U12-es csapatunk a első tavaszi mérkőzésére készül pénteken, ahol a Sajóvölgye Focisuli vendégei leszünk. A szezon terveiről a 2009-es születésű Sebestyén Csanád és a 2010-es Kovács Áron számol be honlapunkon.


Sebestyén Csanád

A pénteken induló bajnokságtól azt várom, hogy azokkal a csapatokkal, akikkel döntetlent játszottunk vagy kikaptunk tudjunk megint egy jó meccset játszani és javítani az ősszel elért eredményeken. A csapattól azt várom, hogy ne csak hátul passzolgassunk, hanem előre játszunk és bátran vállalkozzunk cselekre, párharcokra és lövésekre.  Ennek megfelelően előbbre várom a csapatot, jó játékkal és legalább egy helyezéssel.

 

Kovács Áron

Februárban heten kerültünk fel az U11-es korosztályból az idősebbek közé, ahol a csapattársak biztatnak, bátorítanak csakúgy, mint az edzőim is. Ennek nagyon örülök, ez nekem plusz motivációt jelent, ezért jobban hajtok a csapatért és magamért. Szívvel, lélekkel küzdök majd a csapat sikereiért, jó eredményeiért a pályán és a pályán kívül is. Bizakodom egy jó eredmény elérésében, ebben a szezonban. Hajrá Eger!


Vélemény, hozzászólás?