NB III. – A Sényő-Carnifex FC vendégei leszünk a következő fordulóban

 


Vasárnap folytatódik a bajnokság. Ezúttal a Sényő-Carnifex FC vendégei leszünk a 14.30 órakor kezdődő zárt kapus mérkőzése.


A Sényő Carnifex FC jelenleg a tabella 7. helyét foglalja el. Az eddigi mérkőzéseken 10 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 5 döntetlen és 8 vereség mellett. Az előző fordulóban a BVSC-Zugló otthonában futottak bele egy 5-1 vereségbe.

A téli átigazolás folyamán távozott a csapatból Lakatos László (Tiszaújváros), Páll Zsombor (III. KER. TVE), Szokol Zsolt (Nyíregyháza Spartacus), helyükre két érkező van Magyar Gábor (Nyíregyháza), Barta Gábor (Tarpa).

Csapatunk győzelemmel zárta az előző fordulót, hiszen magabiztos játékkal tartottuk itthon a három pontot a Termálfürdő FC Tiszaújvárossal szemben. Vitelki Zoltán vezetőedző bemutatkozó mérkőzésén 3 gólt rúgott a csapat, melyre az ellenfél nem tudott válaszolni. Ezen a találkozón is elsődleges cél a három pont megszerzése, amivel továbbra is harcban maradunk a dobogóért folyó csatában.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, Boros Gábor utolsó percekben lőtt góljával tartottuk itthon a három pontot.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és múltheti harmadik gólunk szerzőjét Kis Gergőt kérdeztük honlapunkon:

– A Sényő egy nagyon masszív csapat. Nem téveszt meg bennünket a múlt heti vereségük, maximális koncentrációval készülünk ellenük. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, ahogy ezt tette a csapat a Tiszaújváros ellen is.

 

– Nagy erőt ad, hogy a Tiszaújváros elleni meccset sikeresen behúztuk. Sényőn mindig nehéz játszani, de az egész csapat teljes koncentrációval készül a hétvégi meccsre! Ha betartjuk az utasításokat, amit a Mestertől kapunk és azt játsszuk, amit tudunk, akkor ezt a meccset is meg tudjuk nyerni!

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Balla Levente, Tóth Árpád


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?